Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mogę o nim zapomnieć

Polecane posty

Gość gość

10 lat temu rozstałam się z facetem.Bardzo cierpiałam teraz ja mam rodzinę on też a ja wciąż o nim myślę bardzo często.w sumie to przez te wszystkie lata cały czas o nim myślałam. jestem żałosna?

Gość gość
?

Gość gość
Nie, nie jesteś żałosna. Ja też o kimś myślę cały czas, pomimo że biorę ślub niedługo z kimś innym. No ale, było minęło, staram się o nim nie myśleć, ale różnie to bywa.

Gość gość
a ja mam tak że chciałabym mieć te dzieścia lat wtedy jak byłam z moją pierwszą miłością to były najlepsze lata takie beztroskie jaka ja byłam zakochana tęsknie za tym i za nim też a teraz mam męża na którego nie mogę patrzeć tylko dzieci nie żałuje.

Gość gość
bulubulu

Gość gość
pierwszej miłości nie da się zapomnieć :O

Gość gość
dlaczego przez facebooka?

Gość gość
Przez ich głupotę a nie facezboka, chciały lepiej no to mają :D

Gość gość
Jakiś czas temu rozstałem się z dziewczyną, a raczej ona zostawiła mnie. Jak twierdziła "wypaliło się". Byliśmy ze sobą 3.5 roku Dla mnie było to zaskoczenie, ja wciąż kochałem. Pierwsze dzień minął bez emocji, jakby jeszcze nie docierało. Następne dni próbowałem udawać twardego choć dużo myślałem to uznałem, że tak powinno już być. Chodziłem na imprezy, na piwo, miałem czym się zając ale nie 24h na dobę, w wolnych chwilach nie mogłem powstrzymać się od myślenia. Czułem ze nie daję rady. Zamowilem na nią rytuał ze strony http://urokmilosny24.pl i czekalem na jej powrót. I ten powrót nastąpił po jakichś 2 miesiącach. Znowu jest mi ze mną super.