Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiadomość od eksa

Polecane posty

Gość gość
Ty pustaku, czytaj uważnie. Chłopak jej nie olał, to ona go cały zas zwodzi. Co za tępe dzidy tu piszą.

Gość też zraniona
w moim przypadku to było tak rozstaliśmy sie bo stwierdził że z jego strony uczucie wygasło,wiec nie widziałam sensu bycia razem i zerwałam ja. po około roku czasu odezwał się do mnie :) spotkaliśmy sie rozmawialiśmy i wszystko było super,powiedział że chce spróbować jeszcze raz.na to ja że dobrze mi bez niego :D mówie ci jaka satysfakcja.od tego czasu mineło jakieś 9lat zadzwonił bo miał interes wymieniliśmy sie informacjami o stanie rodzinnym.nie czuje do niego nienawiści tak miało być,

Gość gość
odpisałam mu...u mnie nic ciekawego,praca jak praca.trochę choruję, ale jakoś żyję,przynajmniej tak to wygląda.

Gość gość
poprostu chce cię od czasu do czasu bzyknąć.

Gość gość
ja po 15stu latach na fejsie zagadałem i po paru rozmowach zaproponowałem aby sobie uniesienia przypomnieć. Po dwóch dniach auto mało się nierozpadło. Jesteśmy w kontakcie i co jakiś czas robimy test amortyzatorów.

Gość gość
i to nieprawda że po urodzeniu c**ka jesj luzniejsza. Po dwójce dzieci dalej jest ciasna. A jak jęczy? To mi się w niej najbardziej podoba.

Gość gość
Smuty walisz. Niby go kochasz, tęsknisz, ale sama zerwałas. Jesteś zwykłą blacharą. Pustak.