Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blekitna22iskierka

ocencie cos dla mnie bardzo was prosze

Polecane posty

Gość blekitna22iskierka

moim marzeniem bylo pisanie erotycznego bloga... mozcie ocenic czy pierwszy wpis buduje w odbiorcy dreszczyk emocjii?? Zaczynam pisac erotycznego bloga, chcialabym stopniooowo budowac napiecie, zeby opowiastki byly ciekawe , pele emocji... pobudzajace wyobraznie czytelnikow do granic. usmiech.gif http://goraca-iskierka.crazylife.pl nie ukrywam ze tez szukam odbiorcow moich historii :))

z przykroscia stwierdzam, ze przeczytalam bez emocji.

Gość blekitna22iskierka
a masz moze dla mnie jakies sugestie? CZego brakuje w tym tekscie ? :)

Gość blekitna22iskierka
mdły... przemysle, przeczytam kilka razy. napisze kolejna notatke jutro. moge prosic o odwiedziny jutro i ocene najlepiej w komentarzu - czy jest lepiej? :)

ja/aneta/pan r/ to sie kloci .... on nie ma imienia? zupelnie jak gdybys poszla z panem x. chyba, ze taki byl zamysl. poza tym napiecie wcale nie rosnie. calosc jest wyjatkowo plaska. pomimo zawartego watku erotycznego.... nie powala na kolana. nie powoduje przyspieszonego bicia serca ani skurczu macicy. byc moze ktos oceni to zupelnie inaczej. nie opieraj sie tylko na moim zdaniu.

Gość blekitna22iskierka
hm.. mam nadzieje ze kolejne watki beda jednak mniej mdle, moim zamyslem jest rozwijanie akcji wraz z pisaniem kolejnych notatek...w sensie zeby akcja byla co raz ciekawsza:)

nie sama akcja, a styl jest plaski. zabraklo jedynie truskawek obmazanych czekolada, jak w rozowym harleguinie. jak juz wczesniej powiedzialam nie sugeruj sie jedynie moja opinia. z pewnoscia znajda sie osoby ktore przeczytaja to z drzeniem serca.

Gość gość
Ile ty tych tematow jeszcze nagryzdasz co

prosze sie nie wtracac. chce poznac opinie na temat swojej pracy. nie widze w tym nic zdroznego.

Gość gość
I znowu frida tania podstarzala dziffka.

bujaj sie frajerski kutafonie. umiesz powiedziec cos wiecej?

Gość gość
Bym ci ten krzywy ryj obil stara ruro

posze bardzo. machaj lapa, tylko delikatnie. miej litosc nad ekranem monitora.

Gość gość
Jestes szurnieta. Czesto tak robisz k*********e stary?

wydaje mi sie, ze to ty zaczytujesz sie w klasyce. "zbrodnia ikara". ikar czytajac posty fridy postanowil ja uderzyc. walnal piescia w monitor. zobaczyl pekniety, ciemny ekran i krople krwi na swojej dloni. jutro bedzie musial pojsc do serwisu i wydac ostatnie pieniadze na naprawe. najlepszego ikarze ;)

Gość gość
Nie kupie nowy. Dziffko. S********j w podskokach. Tylko uwarzaj na szczeke zeby nie wypadla.

:D kup ikarze. jak na razie jeszcze korzystasz ze starego.

Gość gość
Ok zaraz pojde spac ale najpierw geniuszu wytlumacz mi prosze co to wlasciwie jest "gentelmen" :D

Gość Alaster
Nie erotycznie, aczkolwiek piszę, więc pozwolę sobie wyrazić swoje zdanie :) Przede wszystkim rażą mnie błędy w Twoim opowiadaniu, to mocno rzuca się w oczy i irytuje. Jak już zaczynasz budować napięcie, to potem nagle niszczysz je jakimś banalnym czy zbyt potocznym zdaniem, szczerze, to nawet ciężko jest mi to opisać. Napięcie wzrasta, wzrasta i nagle trach, wszystko idzie w cholerę. Ostatecznie nie odpowiada mi po prostu fabuła - zdrada, "pieprzę się z facetem mojej przyjaciółki, ale mam w d***e, że ją to rani" i w ogóle. No i to bardziej jest romans niż opowiadanie erotyczne, szczegółów tam żadnych nie było ;) Ale to może tylko kwestia początku. Chętnie przeczytam coś dalej, ciekawi mnie, jaki kierunek obierzesz :)

Gość gość
Oj zbyt nisko to ty sie lepiej chlopcze nie klaniaj. Oh smutne to jakich my mamy w polsce glupcow .. wiesz chyba nikt madry nie ma zielonego pojecia co to "gentelman" . Poucz sie pilnie dziecko a potem pisz. Strzalka

ps. do autorki :) zajrze jutro na strone bloga. mam nadzieje, ze znajde cos ciekawszego niz dzisiaj :)

Gość majowacora
Smof chyba ci nie poszlo. Chciales byc madry a wyszlo calkiem odwrotnie. Kloc sie dalej .

alaster, dobry jestes skoro widzisz w tym opowiadaniu napiecie. byc moze jestem niewidoma ;)

Gość Alaster
Frida6 slepa jestes? Gdzie to napisalem? Glupia star***a

no dobra... zaczynasz budowac napiecie. zwracam honor pisarzu od siedmiu bolesci :P:D

Gość gość
Oj smof imbecylu to nie "literowka" ty poprostu nie wiesz jak sie pisze TO slowo. Bye

Gość okliokliok
harlequin