Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agdyby tak to wszystko

czy kobieta przed 30

Polecane posty

Moze sobie jeszczemulozyc zycie? 27 latka ktorej do tej pory sie nie udalo w zasadzie nic osiagnac ma szanse na poprawe losu, czy jak do tej pory nic nie ma to tak juz bedzie zawsze?

Gość gość
Nie chce cie straszyc ale ty masz juz wszystko za soba :o Rodzic powinno sie do 25 roku zycia. A ty nawet nie masz faceta. :o I tez go nie znajdziesz no chyba ze takiego Kolo 60tki :o

No nic nie poradze, tak sie jakos moje zycie potoczylo ze z zadnym mezczyzna nie ulozylo mi sie. Dwa razy bylam zareczona, na milosc juz nie licze- w moim przypadku to nieosiagalne. Pewnie, ze smutno mi ze nie bede miec dzieci, ale chyba juz nie mam nadziei i wole niemzyc zludzeniami. Tylko czy oprocz tego moje zycie moze byc jesCze po peostu znosne, czy juz pozamiatane, bo mam mentalnosc nieudacznicy?:/

Gość gość
Dlaczego masz autorko takie wąskie poglądy i pasywność w tak młodym wieku??? Jesli 30 tka to koniec, to powiedz, co sie robi przez nastepne 5 dekad? Siedzi na tylku i czeka na smierc? Jazda, zmieniać swoje życie na lepsze.

Gość takatamjedna2
aż sie uśmiechnęłam:) wszystko jest jeszcze przed Tobą autorko:) 27 lat to dopiero koniec młodzieńczych głupotek i poczatek dorosłego, odpowiedzialnego życia :)

Gość gość
Tylko nie siedz na d jak księżniczka czekające na 'poprawę losu'. Zacznij działać!

Gość gość
mloda dupa jestes, zacznij dzialac, rob cos o czym zawsze marzylas i nie boj sie tego, bac sie bedziesz fatu ze zrypalas sobie zycie i nie sprobowalas. na dziec**przyjdzie czas za pare lat, do 30 jeszcze ogarniesz jakiegos faceta, ale miej oczy szeroko otwarte, tylko nie lec desperacyjnie na pierwszego lepszego!

Koniec mlodxuenczych glupotek, moze dla niektorych tak. Ja sie czuje zmeczona probami ukladania sobie zycia. Pierwszy facet ktorego kochalam niezyje, drugi puscil sie tydzien przed naszym slubem, trzeci wlasnie po kilku latach powiedzial mi ze dobrze sie bawil ale wszystko co mowil to bylo klamstwo, lacznie z zareczynami. Nie kocha mnie i na tym koniec. Zmeczylo mnie ciagle probowanie od nowa...

Gość gość
Ale bexnadzieja:(

Gość gość
Ale beznadzieja:(

Gość gość
Młoda jeszcze jesteś i jak najbardziej jest to wiek na układania sobie zycia,zresztą tak naprawde całe życie jest bo zycie jest zaskakujace i w kazdym wieku sie może zmienic w dobra lub w zla strone

Gość gość
poza tym staraj się je polepszać, tzn rób cos w tym kierunku, ale też niczego nie planuj bo to nie ma sensu. Bo "najpiękniejszych chwil w zyciu nie zaplanujesz ,one przyjdą same"

Gość gość
27 lat to jeszcze nie jest "przed trzydziestką" tak będziesz sie mogła nazwać za ok 2 lata :P

Gość gość
skoro masz pecha i trafiasz na kiepskich facetów to po co te ciśnienie na ślub ? baw się korzystaj z życia i nei zazdrość tym dzieciatym i zaobrączkowanym bo dorośłe życie to orka

Gość gość
prawda jest taka że ty siedzisz i użalasz się nad sobą zamiast korzystać z młodości i wolności gdy będziesz miała 40 lat i zmarszczki z rozczuleniem będziesz wspominać dzisiejsze dni, gdy byłaś wolna i mogłaś robić co chciałaś jechać w daleką podróż, ubrać się jak nastolatka, tańczyć w klubie do rana skakać na bungeee

Gość gość
A ja mam lat 30 i w ciągu ostatniego roku osiągnęłam WSZYSTKO: fajna praca, facet, kasa, teraz tylko dZiecko mi zostało. Wcześniej była lipa. nigdy nie jest za późno.

Gość gość
ja poznałam swojego męża gdy miałam 27 lat i wcale nie myślałam że już mi się nie uda ułożyć życia