Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak czulyscie się będac w ciąży z synkiem a jak z córeczką

Polecane posty

Gość gość

pierwszą ciążę przechodziłam super było mi jedynie troszeczkę słabo do trzeciego miesiąca z rana urodziłam córeczkę na twarzy wypiekniałam wręcz teraz jestem w drugiej ciąży wczesnej nie mam pojęcia co noszę w sobie lecz bardzo jest mi niedobrze słabo czuje cały dzień ze zaraz zemdlej***ardzo dużo pryszczy na twarzy mi się pojawiło nawet na dekoldzie oczywiście piersi bolą jak szalone ale tak pierwszej ciąży również miałam czy to sa może objawy na synka bo całkiem inaczej się czuję dużo dużo gorzej wręcz nie do zniesienia

Gość gość
plec dziecka nie ma nic do tego jak ty sie czujesz moja bratowa pierwsza ciaze przeszla bez zadnych dolegliwosci urodzila coreczke a w drugiej przez pol ciazy wymiotowala i zle sie czula i tez coreczkal

Gość gość
koleżanka przechodziła obie ciąże IDENTYCZNIE i ma i syna i córeczke

Gość gość
czulam sie identycznie zarowno z synem jak i z corka.zadnych typowych objawow ciazowych nawet nie mialam

Gość gość
w pierwszej ciąży z dziewczynką czułam się źle ale dałam radę bez żadnych zwolnień chodzić do pracy do końca 8 miesiąca.... Teraz jestem w ciąży z drugim i już wiem że to chłopak... pierwsze miesiące po prostu tragedia... ledwie wstawałam zrobić córce jeść i posadzić ją na toaletę... ale po takich objawach płci nikt nie rozpozna i nie zagwarantuje ze to chłopak czy też dziewczyna... Musisz cierpliwie czekać aż lekarz rozpozna płeć...

cholera, mamy XXI wiek, a te dalej wierzą w te zabobony :O

Gość gość
Ja mam syna .Ciaze przechodziam fantastycznie .Cera jak u niemowlaka ,wlosy piekne, lsniace ....Tylko nogi pod koniec mi puchły .

Gość gość
W obu ciążach czułam się tak samo. W bzdury jakieś wierzysz autorko.

Gość gość
Aha czyli to nic nie znaczy bo juz z mezem wmowilismy sobie synka hah jak widac nie ma znaczenia ale ciekawa jestem bardzo, a najbardziej czekam na ten 3 miesiac bo juz nie daje rady