Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytttannkoo

Czy to prawda ze w Polsce żyje sie ciężko?

Polecane posty

Gość gość
tusk kurna rżnie nas w Du/pę bez mydła a ja mam sie cieszyć ? tyrać na podatki dla nich kasę ? okradają obywateli, ci co sie trzymają to dlatego że mjaa kase z czarnego rynku bo legalnie to można zdechnąć z głodu znajomy pracuje, zarabia 1400 zł i je w kółko ziemniaki z cebulą i brzuch mu wywalił z tej biedy rząd zaje/bał forse z funduszy emerytalnych i pławią się w niej a ty haruj za 1000 zł bo pozabierali chu/je składki, rentowe, chorobowe, zusy itd po co tyrac ku/rwa w tym kraju ? po co ? żeby rząd budował sobie rezydencje za moje ? za pieniądze podatników ? żeby ruch/ali młode ku/rwy w hotelach za pieniądze poselskie ? posłowie ru/chają ku/rwy i koszt na fakturę dla sejmu mam tu robić i pracować ? takiego wała !!!!!

Gość chuda szkapa
mi sie juz rzygac chce na ta poslke p/i/e/r/d/o/l/o/n/a, wykształcenie wyzsze,i ciagne dwa etaty zeby miec 2,5 tys ( sprzatam klatki schodowe za 800zl plus praca po 12 h co drugi dzien w zakładzie kosmetycznym jako obsługa solarium !!!!!!!!! ) do tego mam jeszcze alimenty , a tak to nie wiem tylko w łeb strzelic a ci jeszcze powie tuskowa co sie k/u/r/w/a ani jedna godzina pracy w zyciu nei schanibiła , ze mamy robic do 67 . i k***a pasc na koniec

Gość gość
a seks wolno uprawiac tylko dla prokreacji a malzonkowie jednodzietni musza zyc w dozywotnim celibacie

A wiesz co usłyszałem od pewnego Dyrektora ZUS na temat zasiłku pielegnacyjnego??Należy sie 400 zł lecz przegrali z Eureko więc kto to ma spłacać?Oczywiście Ci pokrzywdzeni przez los i mają 195 zł..Myślałem ze mu przypiertole jak cynicznie to oświadczył.:O:(

Gość gość
nie rozumiem co jeszcze tutaj robicie ? tylko k***owac potraficie ? ulzy wam jak sobie pokurwujecie? to czemu nikt nie ma odwagi wyjsc na ulice ? jak w grecji jak w sarajevie jak w egipcie ? tylko wyzywac jak mam dosc jak mam dosc tego i tamtego a potem morda w kubel i siedziec jak myszy pod miotla a rzad robi co chce ! kiedys polacy przynajmniej charakter mieli bo teraz to tylko same cwoki mietkim ch*jjjem robione marudzace narzekajace na to co sami wybrali i wybieraja !

Dlatego gościu,ze nie masz zielonego pojecia o rodzinie i jaką pracę kto ma.Nie mają czasu ot co.

"kiedys polacy przynajmniej charakter mieli" Z tym się akurat zgodzę. Polska była. Ale jeśli myślisz, że Twój los i jego ewentualna zmiana na lepsze zalezy tylko od tego, kto aktualnie zajmuje fotele na wiejskiej to jesteś dziecięco naiwny.

Przecież miało być tak pieknie zaczynając od Mazowieckiego a kończąć na Wałęsie.Ten trybun ludowy obiecał puścić w skarpetkach złodzieji.Puścił ich??:DJako prezydent kraju miał prerogatywy aby tego dokonać lecz prawica zaczeła mu koło du.py robić wiec skumał sie z komuchami.Zbłaznił się totalnie nie tylko on.

Córeczka ryżego kupiła apartament w Warszawie za 6 milionów.Dopiero co skończył studia.wiec skad takie bogactwo spłyneło na jej oblicze.tatus moze pomógł tylko skąd tatusiowi ta manna spłyneła??:D

Gość gość
nie maja czasu gofniana wykreta jak go teraz nie maja to go miec juz nigdy nie beda mieli ! a co do tego czy nasze zycie tylko i wylacznie od naszego rzadu zalezne jest ...nie musisz mi klarowac odkad Unia rozpiela swoj " płaszcz ochronny" na cala Europe to chyba wszystkim wiadome byc powinno o co w tym wszystkim chodzi ! Ameryka jak wirusa rozeslala swoj przebrzydly kapitalizm jak zaraze ! I podtruwa systematycznie kraje ktore nigdy zepsute nie byly ! Obiecujac zycie przyjemne i w dobrobycie dajac marchewke na pokuszenie biednym glupim oslom ·!

Gość gość
u mnie w łodzi wszystkie fabryki sprzedane chu/j wie komu , cały wieżowiec budynek należący do Próchnika został sprzedany za równowartość jednego przeciętnego mieszkania, a ile ci z AWS zgarneli sobie do kieszeni to juz ch/uj wie , inne fabryki posprzedawane , grabieżcy, złodziejska prywatyzacja, a ludzie na forum piszą że w Polsce ładne domy są, wiadomo do kogo nalezą. Powstały fabryki u mnie w mieście - bosh, indesit, deel, Hutchinson, cablex i tak dalej, ludzie tam tyraja aż im sie pot zlewa do du/py, podczas pracy śpiewają żeby nie zwariowac - trala la la , lalalalala, tra lal la , dostają 1500 zł albo 1000, 800, zalezy od stanowiska i godzin przerobionych, znajomy na wóżku widłowym pracuje 10 godzin dziennie - a w niedziele 8 godzin i zarobił 2200 brutto , szczęśliwy był jakby w totka wygrał a ten ryży tusk ze swoją zgrają palą cygara w fotelach skórzanych za nasze pieniądze

Za komuny nawijali że Ameryka zsyła nam stonke ziemiaczana i takie patałachy jak Ty wierzyli w to:D

Gość gość
patalach to taki jak ty co nic nie rozumie :)

Gość henerykkoszt
jakiś mądry na szkoleniu mówi - to że mało zarabiasz o nie wina rządu tylko twoja wartosć rynkowa jest niska - to sie do ku/rwy nędzy pytam - dlaczego pracując w innym kraju wykonując ta samą czynnosc zarabiamy 6 krotnie więcej ? dlaczego przekraczając granice polski nasza wartośc rynkowa rośnie ? o co w tym ku/rwa chodzi cepie szkolący ? tu w Polsce opłaca się tylko byc politykiem, wyjdzie tak ch/uj na mównicę i wygłasza frazesy ktore mu jakis marketingowiec napisał albo jeszcze mu ktos z boku podpowiada do ucha , przemówienia , mamienia i jeżdżenie limuzynami , przecinanie wstęgi, konszachty z wójtami gmin, interesy , bydło ku/rew/skie !

Gość gość
Straszna dyskusja...

Gość gość
czyli jak jest ? róznie na to wyglada

Gość gość
To w końcu jaka jest srednia zarobkow w Polsce bo o 1200 zł słyszałem jakies 4 lata temu ?

Gość gość
Teraz juz rozumiem, dlaczego ta srednia zarobków w Polsce jest tak zawyzana, wg niej oblicza sie stawki ZUS dla pracodawców... I wszystko jasne... lol

Gość franczyzzzaaaa
No dobrze a co myślicie o franczyzie jakas w Polsce? jak myślicie ???

Gość gość
nieeeeeeeeeeeeee Skąd?!

Gość gość
Myslecie trochę! porownujecie wciaz Polske z najbogatszymi od wiekow krajami swiata, krajami, ktore mialy kolonie - porownujcie raczej np z Bulgaria, ktorej historia jest podobna do naszej.. Czy kraje postkomuny, ktore w dodatku nie mialy takich pzrzebojow historycznych jak my maja lepiej? Czamu nikt nie emigruje do Slowacji czy Rumunii? juz nie mowie o krajach naprawde biednych w Afryce, Ameryce Pd czy Azji.

Gość gość
gość Myslecie trochę! porownujecie wciaz Polske z najbogatszymi od wiekow krajami swiata, krajami, ktore mialy kolonie - porownujcie raczej np z Bulgaria, ktorej historia jest podobna do naszej.. Czy kraje postkomuny, ktore w dodatku nie mialy takich pzrzebojow historycznych jak my maja lepiej? Czamu nikt nie emigruje do Slowacji czy Rumunii? juz nie mowie o krajach naprawde biednych w Afryce, Ameryce Pd czy Azji.