Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam problem chyba

Podrywają mnie młodsi

Polecane posty

Gość Mam problem chyba

Mam 28 lat, jakiś czas temu zakończyłam 3letni związek z facetem- przez te lata byłam zamknięta na znajomości. I słuchajcie... Wciąż i wciąż podrywają mnie młodsi. 20-25 lat! To chore! :P Ale fakt, są dojrzalsi od rówieśników, o dziwo mający wiele mądrych i ciekawych tematów do rozmów. Już nie chodzi o sam fakt, ale o ich ilość! :D

Gość gość
No to się ciesz;) widocznie młodo wyglądasz.

Gość gość
kafe jest jedynym miejscem w korym sa wylacznie piekne kobiety :D zawsze podrywaja je mlodsi, piekni, madrzy faceci:p lecz one wybieraja duzo starszych rowniez madrych, cudownych, wygladajacych na 20 lat mledziej :D i stad cala masa tematow o zdradach, podlosci, nienawisci :D

Gość Mam problem chyba
Znają mój wiek, hehehe, w ogóle nie robi na nich wrażenia taka różnica. Część na samym początku powiedziała, że liczy na przygodę (zresztą od razu było to po nich widać. Ale jest wielu takich... No zwyczajnych, wesołych. Tylko co ja z takimi młodymi osobami mam robić? Na spacer iść?

Gość gość
Mnie tez poodrywają modsi mam 38 lat a podrywają mnie 26 latki i wzwyż. Jednak ja wiem , że rządzą nimi hormony . Myślą sobie , że ugrają coś ze starszą fajną kobietką ;)

Gość gość
Tez mnie podrywają młodsi..mam 56 lat a chcą mnie 16 latki :-p Litosci!!! nie pieprzcie baby jak porąbane, bo to swiadczy o waszej głupocie.

Gość Mam problem chyba
Co ma głupota do podrywu? Ja ich nie zaczepiam. Dla mnie to nowość, bo wcześniej nawiązywali ze mną kontakt starsi. Nie oszukujmy się, dla mnie 20letni młodzieniec to jak młodszy brat, bez względu na to, jak męski jest w swoim gronie. :P Za to rozmawiać z nimi lubię, poprawia mi nastrój ich beztroska, radość, aktywność. :)

Gość gość
Mój wujek miał żonę starszą chyba z 10 lat. Byli super małżeństwem,do końca razem.

Gość gość
"Co ma glupota do podrywu"? ano ma, jak widać u Ciebie. Jeżeli okazują Ci zainteresowanie chłopcy młodsi od Ciebie, to może zachowaj to dla seibie, a nie okazuj calemu swiatu i nie wypisuj watkow na forum...Chcesz się tym dowartosciowac???? Masz 28 lat, to znaczy, ze mentalnie jesteś jeszcze nastolatka, a nie dojrzala kobieta, skoro dziwia Cie jakies meskie zachowania. Będziesz miała 35 lat i jeżeli zainteresuje się toba 25 letni facet, tez będziesz o tym pisac?Jak o nad wyraz interesującym kogokolwiek problemie?

Gość Mam problem chyba
Słaba teoria, nie przemawia do mnie. Malutki frustracie. :)

Gość gość
marna prowokacja i wysyp frustratek 0/10

Gość gość
Owszem "mam( raczej MASZ) problem" z sobą:-D Kto tu jest sfrustrownay??? Patrze spokojnie na glupote innych i tego nie przezywam:-p

Gość gość
nie przejmuj się autorko frustratem. Mam to samo i też nieraz chciałam o tym napisać. Taki fakt rzeczywiście dowartościowuje i dlaczego z tego nie skorzystać ? W moim przypadku zainteresowanie jest nie tylko ze strony młodszych mężczyzn, równolatki i starsi również puszczają oczka i sie interesują moją osobą ;) ;)

Gość gość
Jeszcze raz zapytam : KTO jest sfrustrowany? Nawet nie potraficie zrozumieć uwag, które się tutaj pisze, kazde zdroworozsądkowe podejście do tematu, kazda krytyka , jest odczytywana jako zlosliwosc kogos zgorzkniałego. A ja pytam , ostani raz, bo nie ma sensu tego ciagnac: kogo interesuje, ze na Autorke zwracają uwagę małolaty? Zreszta, może to jej wybujala wyobraznia? Może ktoś cos zagadal, a ona zadowoalona , bo " ja podrywają" :-D Nudzicie się chyab i zakładacie tak głupie watki...

Gość gość
tak wy takie podrywane a od rana do rana na kafe no lify