Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wytrzymalam i wyrzucilam go z domu

Polecane posty

Gość gość
blabla bardzo dobrze zrobila. z takim nieudacznikiem trzeba krotko. nie chcial sie wyniesc, to mu pomogla. a teraz autorko kapiel i lulu. nlezy ci sie odpoczynek

Gość autorkaa teamtatuuuuuuuuu
mam tyle emocji w sobie ze nie zasne.

Gość gość
wypij melise, rumianek, wez magnez. no i ciepla kapiel. potem cieple mleko. dasz rade ;) za toba ciezki dzien i to zrozumiale, ze jestes zdenerowana.

Gość gość
jasne - wywalić człowieka w taki sposób, a potem iść słodko spać, bo taka bidulka zmęczona i znerwicowana. Brawo dla tej pani od mądrych rad. Nie umiecie jak ludzie się rozstać??? Choćby przez wzgląd na te wspólne lata, nie jesteście obcymi sobie ludźmi.

on niechcial sie rozstac, ani nic naprawic zeby bylo lepiej.

Gość gość
no ok, mogłaś ty go rzucić ale w jakiś cywilizowany sposób, a nie jak jakas patologia.

czyli jak?

Gość gość
Bo mi chyba nie powiesz, że wywalanie rzeczy przez okno to jest zachowanie na poziomie???? Dla mnie to jest obciach i zachowanie patologiczne, jak u pijaków jakichś. Jeszcze do tego trzeba było z przekleństwami lecieć na cały regulator!

jego wina. mogl normlanie bez zazdnego ale sie wyprwdazic ale nie. by siedzial tak dlaej mimo ze miedzy nami sie nie uklada. on oczywiscie twierdzil ze jest wszystko ok.

Gość gość
No normalnie, powiedzieć że koniec, ze skoro nie dociera to proszę się wyprowadzić, bo nie widzę przyszlosci dla nas,masz czas do (podać termin), składam pozew o rozwód, koniec. Dużo mówić nie trzeba, ale za to zabić go spokojem i wypad, ale bez wywalania rzeczy i jakichś scen jak z taniego serialu!!!

tak dokladnie robilam, na spokojnie. a ile mozna siedziec i mieszkac z kims kogo sie nie trawi.????????????? ile mozna mowic****owtarzac zeby sie wyprowadzil. nie mialam wyjscia. zamki zmienione. w sumie tylko 1 a mam gora i dol. i tak mnie skasowal 50zł. za zmiane zamka. wiec juz do domu mojego nie wejdzie.

Gość gość
no tak, jak się układało, to był dobry a jak się przestało układać, to "tylko jego wina", ....

Gość gość
twoje mieszkanie to i zamek w drzwiach też :classic_cool:

to on przestal sie starac. w domu nie pomagal. tylko syfil. bywaly miesiace ze nie dawal kasy na zycie i oplaty. odejmowalam sobie by mu dac. nie potrafil na dluzej sie w pracy utrzymac. nie dbal o mnie , nie rozmawialismy. to byl zwiazek bez przyszlosci.

Gość gość
Dobrze zrobilas ze go wyrzucilas tylko z tym wywalaniem przez okno to juz przesada ale znam juz taka reakcje kobiet , nie jestes pierwsza ktora poniosly emocje ;)

Gość gość
A ty się postarałaś ? Tylko potrafiłaś go po chamsku wyrzucić. No cóż. Skoro chamstwo jest w twojej naturze to wyobrażam sobie jakie relacje były pomiędzy wami. Facet i tak był opanowany skoro to nie on robił awantury. I ty twierdzisz że jesteś OK ? Zwykła zdzira z ciebie. Taka blachara spod szmateksu.

Gość gość
on sam by sie nie wyprowadzuil. ale juz 5 dni mija. dzownil pisal. ja nie reaguje na zaczepki. czuje ze znow zyje.

Gość gość
no on cie bedzie zaczepial bo nie ma gdzie mieszkac :D a z toba bylo wygodnie. konsekwentnie nie odpisuj, nie odbieraj, tio sie znudzi na marginesie, jakim zerem trzeba byc, zeby po wyruceniu przez kobiete z jej domu jeszcze zebrac o mieszkanie? :D zmien target autorko, bo ten facet to dno

Gość gość
ma gdzie mieszkac. wiem ze wrocil do rodzicow. facet w wieku 31 lat. totalna porazka i dno.

Gość lollollo
dobrze robilas.. wprowadzil sie, wyczail, ze mozna sobie pozwolic na zycie do gory c*****em ! w domu u rodzicow pewnie tak wychowany, ze matka wszystko robila..

Gość gość
dokladnie tak wychowany. mieszkam cale zycie z rodzicami. nie dokladal sie do niczego rodzicom. potem przeprowadzil sie do mnie.

Gość Zośka Samośka 100
Autorko, tacy to najgorsi. Mamusia wszystko pod nos podstawi, wypierze, ugotuje, obiadek poda i później nie ma co oczekiwać że się zmieni. Dobrze zrobiłaś, bo przynajmniej się nie oszukujesz, że będzie lepiej, że się zmieni, że zacznie dbać i o Ciebie i o dom.

Gość lollollo
wlasnie.. liczy taki tylko na drugiego, bo on przeciez taki biedny mis z mokrym noskiem haha! tacy faceci jezeli juz cos zrobia w domu, to bedzie sie tydzien tym podniecal i wypominal, ze przeciez pomaga ( na ruski rok ) ehh szkoda gadac, z czym to porownac ? hmm pasozyt albo wsza ? autorko, nie daj sie przypadkiem namowic na spotkania z tym typem, koniec kontaktu raz na zawsze.. koncentruj sie na sobie ;) a fajnych facetow nie brakuje na tym swiecie wiec uszy do gory ;)

Gość Zośka Samośka 100
Miś z mokrym noskiem chyba stwierdził, że wszystko mu się należy, bo i tak jest zmęczony obowiązkami domowymi (zmienainiem kanałów w telewizji, trzymaniem piwa, jedzeniem i chodzeniem spać) :):). No a teraz jak już pozbierał swoje rzeczy spod balkonu, to będie wydzwaniał, bo przecież nie można go tak po prostu z jego nory wyrzucić:)

Gość lollollo
hahaa no dokladnie :) takiego wlasnie tupetu mozna sie po nich spodziewac :-) noo milej nocki kobietki ..pozdroooo

Gość gość
masz racje, insekty się tępi

Gość lollollo
autorko i jak tam ? tylko nie mow, ze przyjelas go z powrotem !