Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJ SYN JEST LEKARZEM I CHCE WZIAC ZA ZONE NAUCZYCIELKE JAK GO PRZEKONAC

Polecane posty

Gość gość
Nie jest to prawda. Moja koleżanka jest na pielęgniarstwie, miała po 73-5 % z matury i nie dostała się na medycynę. Wcale nie jest tak łatwo na tych studiach, dużo nauki, przedmioty kliniczne. Są debile i są mądrzy. Tak jak i na medycynie co tatuś płatne opłaci i popycha.

Gość gość
na medycynie trzeba mieć 90, a na pielęgniarstwie NORMĄ jest 30%. Wiadomo że znajdzie się i taki co ma 40,50,60 %, ale normą niestety jest to przerażające minimum

Gość gość
P********ie o Szopenie, nikt kto ma 30% z matury nie dostanie się na pielęgniarstwo. I pisze to osoba z uczelni medycznej.

Gość gość
mialam ten sam problem ale z corka sliczna blondynka pani prawnik miala narzeczonego dobrze ustawionego a co po kilku latach poznala jakiegos budowlanca i wszystko zniszczyla slub odwolala i teraz jest z nim mieszka u niego bo ojciec ja wyrzucil i zrobilismy najwiekszy glupote bo corka nas niechce znac a tego co wiem od ludzi otworzyli mala firme i jada dobrze a my niemamy nic. z wlasnego przypadku radze nie wtracac sie w mlodych

Gość gość
nauczyciele to nieudacznicy życiowi z ogromnymi oczekiwaniami wobec innych przekonaj synowa, że zmarnuje sobie życie przy takim partnerze

Gość gość
Biedna ta nauczycielka...bierze jakiegoś zadufanego w sobie ,,specjalistę" od chorób. I jego mamunię, oj.

Gość gość
uwierz mi, dostanie się, z radością ją przyjmą :)

Gość gość
Może w Afryce, bo tam wszystkich potrzebują, ale nie w UE :) Jakiś zakompleksiony człowiek siedzi i obraża pielęgniarki... Ciekawe kto Ci morfinę poda jak będziesz kiedyś potrzebował/a, oby taka pielęgniarka co miała Twoje 30% na maturze :P

Gość gość
i tak lepiej, bo dotychczas pielęgniarki nawet matury nieraz nie miały, to te 30% i tak lepiej brzmi ;D pielęgniarka podaje opioidy tylko na zlecenie lekarza, także może tępo wykonywać zlecenia

Gość lolepole
Jakby ich nie było to dopiero byś odczuł w chorobie troski. Co za indywiduum...

Gość gość
ja nie mówię że pielęgniarki są nieważne, mówie że każdy może pielęgniarką zostać

Gość gośćiówka
bez przesady, już nie wymyślajcie, że na pielęgniarstwie to niewiele łatwiej od medycyny... to ciekawe czemu te wielce wykształcone pielęgniarki takie zgorzkniałe, chamskie i wredne dla pacjentów - tak inteligentny i wykształcony człowiek się zachowuje w stosunku do drugiego człowieka? lekarze nie wiele lepsi, ale bardziej kulturalni...

Gość gość
Lekarze w dzisiejszych czasach leczą chemią, tym, co wyprodukuje farmacja. Nic nie wiedzą o leczeniu dietą. Najlepiej tabletki, syropki dla dzieci z cukru, antybiotyki bez osłon probiotycznych. Mój sąsiad dostał właśnie antybiotyk, kolejny, bez probiotyku. Lekarz nawet nie wspomniał o takim czymś. Drugi sąsiad po operacji jelita grubego też nie słyszał o probiotykach. Dostał tylko tabletki na ewentualne zaparcia. Więc wkrótce wróci. Lekarze są niedouczeni. Są wyjątki, nieliczne. Więc nie ma co się tak cieszyć swoim niedouczonym synalkiem.

Gość co to za czas nie czas
Zakompleksiona osoba jak nic, tak samo jak każdy może zostać lekarzem jak ma bogatych rodziców. Reasumując wypowiedzi tego debila- obyś nie trafiał na takie co ledwo co zdały maturę i nie potrafią obliczać dawek leków, bo by Cię uśmierciły- a uważasz, że takie istnieją, więc się strzeż!!!!! :)

Gość gość
nawet na niestacjonarne czyli płatną medycyne nie dostanie się każdy, te 70-80% jest wymagane bo tak wysokie są progi

Gość co to za czas nie czas
70% żeby się dostać na płatną medycynę?!?!?!?!?!?! I taki lekarz ma mnie leczyć? :( smutne...

Gość Mizantropinik
Pisząc, że normą jest przyjmowanie osób z 30% zdaną maturą na pielęgniarstwie to tak jak pisać, że normą jest przyjmowanie z 50% na lekarski... Pielęgniarki nigdy nie będą lekarzami, ale tak zaniżać ich intelekt to już wybitna krzywda i nieporozumienie.

Gość gość
dostanie się, ale skończyć te studia też musi :) wiele osób wylatuje, także z niestacjo