Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trynkiewicz jutro wychodzi! Pilnujcie dzieci!!!

Polecane posty

Gość gość

bo znając polską policję i tak go nie upilnują:O

Gość Piotrkowianka
Mam 11-letniego syna i bardzo się boję. Podobno jego mama mieszka w Piotrkowie, więc on na pewno tu przyjedzie

Gość Mariusz T
Hurra już jutro wychodzę na wolność i śpiewam w rytm piosenki " Niech żyje wolność i swoboda" to jest bardzo mile ze takie duże zainteresowanie towarzyszy mojej skromnej osoby no i ze tyle kasy ładujecie na mnie z waszych podatków dziękuje wam.

Gość gość
ciekawe, gdzie będzie mieszkał?

Gość gość
Matkooo jeden facet a tyle zamieszania Ja sie nie boje bo niby czego ?

Gość mama Mariusza
synku z utęsknieniem czekam na ciebie ciesze ze się spotkamy i znów będziemy razem przyjezdaj szybko

Gość gość
bo nie wiemy, gdzie zamieszka. a może się odwoływać od wyroków nawet do pół roku, tak więc jest się czego bać.

Jesteście niepoważne. Uciekacie przed tym Trynkiewiczem, a nie pomyślałyście ile takich zwyrodnialców chodzi na wolności? To sztuczne zamieszanie wokół tej "osobistości" jest męczące.

Gość gość
Dostanie mieszkanko i ochronę, co by mu korona z głowy nie spadła. Dać mu jeszcze stały karnet do baru mlecznego i na komunikację publiczną. Powie ktoś, że polska nie jest krajem opiekuńczym ?

Gość gość
Każdego miesiąca na wolnośc wychodzą różne osoby- zwyrodnialcy, g****iciele pedofile. A ilu chodzi nigdy nie będąc karanymi?

Gość gość
Ludomiła, to ty! Wiesz co tu się działo gdy cie nie było? Niejaka Ludomila (przez L) narobiła niezłej rozruby!

Gość gość
Do tego doprowadziły rządy lewactwa w latach 90tych i kontynuacja tych samych procederów politycznych centro-lewackiej PO. Tylko prawdziwa prawica może coś zmienić w tym kraju. Przywrócić karę śmierci, zamknąć do więźienia złodziei którzy od lat szerzą korupcję siedząc na rządowych stołkach. Wiedzcie że pisząc prawica nie mam na myśli PIS, bowiem partia pana Jarosława Kaczyńskiego ma z prawicą tyle wspólnego co kwasek cytrynowy z cytryną.

Chcąc pisać o państwie polskim, dobrze by było nadmienić, że trzeba zlikwidować bankruta jakim jest ZUS, zreformować oświatę, NFZ, etc. etc.

Gość gość
U mnie w mieście jest facet który zg****ił 2 czy 3 dzieci,a przynajmniej tyle mu udowodnili. W więzieniu spędził aż 5lat :( także jakiś Trynkiewicz mnie nie rusza bo takich jak on jest wielu.

Gość gość
Dokładnie NFZ i ZUS należy zlikwidować, bo żadna reforma tych tworów już nie naprawi. Warto wspomnieć że są to prawicowe postulaty.

Gość gość
Ja nie mogę zrozumieć jakie mamy prawo? Prawo, które zezwala by wielokrotny morderca chodził na wolności. Co muszą czuć rodzice tych chłopców :( i jak słucham w tv osób broniących go "odsiedział swoje, należy mu się wolność", "nue można go dłużej trzymać w zamknięciu". G.Ó.W.N.O mu się należy. Wypuścić na wolność to można kobietę, która zabiła chłopa bo się nad nią znęcał latami ( żeby nie było nie usprawiedliwiam) bo drugi raz tego nie zrobi ale nie psychola, który z morderstwa czerpie radość i satysfakcję. Powinien gnić w więzieniu do końca życia.

Nie, jego się powinno zamknąć w zakładzie psychiatrycznym do końca jego dni + kastracja.

Gość gość
Dokładnie, masz rację! Teraz zauważ że twórcami poglądu że pan Mariusz T. odsiedział swoje i należy mu się wolność są przede wszystkim środowiska lewackie czy też osoby z nimi sympatyzujące.

Gość gość
jest się czego bać bo to zbrodniarz a nasze państwo jest chore tylko czekać jak na dniach będą kolejne zbrodnie!!

Gość gość
Pisałam ci nawet mejla :) Wypisywała jakieś bzdety, że wszystkie baby to złe matki, a ona dużo ćwiczy, żeby jej córeczka wiedziała, że trzeba dbać o ciało. dużo innych madrości też tam było :D

Jeszcze nie zdążyłam nawet poczty sprawdzić. Tydzień temu wyszłyśmy ze szpitala, ale nie miałam kompletnie czasu na internet. Zaraz sprawdzę.

Gość gość
Ojej, a co się dzialo?

Gość trynkiewicz
oj tam oj tam