Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezadbana

Polecane posty

Gość gość
Poza tym, ludzie zawsze sa złosliwi, a skoro temu bratu to nie przeszkadzało dotychczas, to widac ile zła robi takei gadanie... ZAwsze sie ktos znajdzie do komentowania wyglądu, bo taka polska złosliwosc, szczupła osoba bedze ze anorektyczka, zadbana, ze pusta, itp. Powinniscie trzymac jej strone, a nie sie dokładac do glupiego gadania. Zwłaszcza ze ma ładna cere, tak własnie jest jak sie nie uzywa kosmetyków, bo one zatykaja pory... jak ktos ma ładna cere to nei musi sie malowac, zrozumcie to...

Gość gość
oczywiście twój brat jest wprost modelowy , prawda ?

Gość gość
Ja bym na miejscu jej faceta zaczela sie ogladac za zadbanymi kobietami I mowila na glos, ze o jakie ladne wlosy, ladny makijaz, ze makijaz zmienia kobiete I ladne ubrania I ze nie wie czemu kobiety sa tak leniwe zeby o siebie nie zadbac.Dopieprzalabym jej caly czas az by z zazdrosci I checi utrzymania faceta o siebie zadbala. x x x Co za kretyńska porada... lol pewnie jestes lampucera, i masz makijaz zamiast mózgu?? Zawsze te wymalowane to maja w głowie pustke, niestety.. Zrozume tepaczko, ze nie kazdemu sie podoba mikijaz, dla mnie kobieta w makijazu to straszydło... Szczególnie ze 99% kobiet nie ma pojecie jak sie to robi , nietkore chyba sie nutella smaruja bo im nie starcza na podkład

Gość gość
ale nikt tu nie mowi o koszmarnej tapecie... chodzi tylko o to zeby umyła sobie włosy i dala troche tuszu na rzesy bo bez niego wygląda blado i jakby ją ktoś w domu bił

Gość gość
LOL to forum mi dostarcza zawsze kupe smiechu... :) :) Niech mi ktos wytłumaczy analogie miedzy brakiem tuszu na rzesach a biciem w domu??

Gość gość
lejesz w domu babę do krwi a rano jest blada i anemiczna :D ale ozostaje kwestia siniaków ,ale to inna dyskusja :D

Gość gość
lejesz w domu babę do krwi a rano jest blada i anemiczna x x OMG... ta polska rzeczywistosc, skad ludzie to biora, pewnie z własnych domów ? dziwne, ze jak widza makijaz to nie mysla, czy pod nim nie ma siniaków. bez makijazu własnie widac brak siniaków

Gość gość
No błagam Was, to że ktoś sugeruje, że inna osoba powinna myć włosy i zrobić minimalny makijaż to nie oznacza że sam jest solarą czy kim tam. Przecież zaniedbanie włosów może prowadzić do chorób, to są podstawowe zasady higieny tak jak mycie zębów.. ić bez..

Gość gość
z włosami sie zgodze, z makijazem nie, naprawde jesgo brak jest wiekszym zadbaniem w sensie higieny i poprawy skóry niz obecnosc. JEszcze pytanie, jak ona czesto myje włosy? Raz w miesiacu, czy np. raz w tygodniu? Raczej mycie np. raz w tygodniu szkody organizmowi nie zrobi, predzej czeste mycie robi szkode niz rzadkie, serio

Gość gość
Zresztą mówicie że można się nie malować, bo ładna cera, bo to, bo tamto, ale właśnie delikatny makijaż, a raczej wiedza o tym kiedy go użyć, a kiedy nie trzeba pokazuje KLASĘ kobiety. Skoro ma ładną cerę to ok niech nie używa pudru, czy podkładu, ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby sobie podkreśliła oczy czy usta delikatnie. Nie mówię tu o makijażu kiedy idzie po bułki czy na spacer, ale jednak jak gdzieś wychodzi, do pracy albo na spotkanie to wypadałoby chociaż trochę o siebie zadbać. Nie mówiąc już o tych włosach, bo to akurat jest po prostu obrzydliwe i niehigieniczne..

Gość gość
Nie mówię tu o makijażu kiedy idzie po bułki czy na spacer, ale jednak jak gdzieś wychodzi, do pracy albo na spotkanie x x cha cha do pracy przy sprzataniu??? Chyba zartujesz. To juz predzej chyba na ten spacer niz do latania ze szmata

Gość gość
Ok, zapomniałam o tym wątku. No ale mówię ogólnie, że raczej chociaż minimalny makijaż świadczy jakoś o klasie kobiety, a nie takie rozmemłanie wieczne..

Gość gość
o jakiej klasie?? czy ty rozumiesz co piszesz? Ja mam odwrotne spostrzezenia, najwiecej osób co znam, co chodzi w ogóle bez makijazu, to osoby dobrze zarabiajace, z wyzszym wykształceniem, które maja poczucie własnej wartosci.., a im bardziej umalowana lalunia i wyswiecona, tym nizej społecznie, czesto to dzieci alkoholików, i margines społeczny

Gość gość
Nie mówię o byciu lalunią, tylko o delikatnym podkreśleniu urody jak wychodzi z domu - jak ma ładną cerę to chociaż głupie pomalowanie rzęs, czy porządne pomalowanie ust. Nie znam żadnej osoby z klasą, która chodziłaby jak fleja.

Gość grey1234
Ja myślę ze tej -kobiecie jesli mozna tak nazwać nic nie pomoze,,zadne gadanie itd.taka natura babochłopa.Znam pare takich mamutów co nic nie robią ze sobą np moja teściowa-nigdy w życiu nie miała szminki w użyciu.Ja natomiast nie potrafie zacząć dnia bez makijażu i fryzury,powiem wam ze to geny-moja mama i siostra zawsze wyglądamy pięknie i swieżo nawet gotując obiad i piorąc -po prostu tak jest codziennie.A nigdy w życiu bym nie wyszła na miasto bez makijażu czułabym sie naga.GENY,GENY i jeszcze raz geny.I dziwić się ze żaden facet nie spojrzy:) pozdrawiam

Gość grey1234
Dodam jeszcze ze ja i kobiety w mojej rodzinie nie jesteśmy puste i wiemy doskonale jak wykonać makijaż!!!!! Dodam-nie chwaląc się jesteśmy do tego pięknymi kobietami,dużo ludzi tak mówi i mamy lustra w domach:)

Gość gość
Zaniedbana :) Nie zadbana oddzielnie :)

Gość gość
niektóre kobiety wkręcają sobie, że potrafią się delikatnie malować i jakie to super. Oczywiście taki makijaż jest niewidoczny.....No niestety, ale każdy puder widać i to nie raz wygląda bardzo brzydko. Dziewczynie dajcie spokój, bo to jej sprawa, jak wygląda.

Gość gość
Nie znam żadnej osoby z klasą, która chodziłaby jak fleja. x x o f**k, kiedy ty laluniu zrozumiesz, ze brak makijazu nie oznacza bycia fleja... poziom umyslowy Polaków to chyba gimnazjum.. Juz rozumiem skad to okreslenie "kobieta z klasa", z reklam. Kupa reklam wtłacza do glów ze kosmetyk jest dla "kobiet z klasa".. Tak samo jak na piwie mocnym w biedrze jest ,ze "dla ludzi z charakterem" (czyt. alkoholików)