Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8 kg do zrzucenia,3 miesiace po cesarce,kiedy moge zaczac cwiczyc?

Polecane posty

Gość gość

chcialabym na wiosne wygladac ladnie...mam 178 wzrostu, przed ciaza wazylam 64 kg ,teraz 72 i mam sporo do zrzucenia w udach brzuchu i biodrach:(

Gość gość
czys ty zwariowała???masz teraz idelana wage rpzy swoim wzroscie!!! Nie wyobrazam sobie tak wysokiej kobiety i 64 kiliogramów- musiałas wtedy wyglądac pskudnie

Gość gość
chyba nie wiesz co piszesz..64 kg to waga idealna przy 178

Gość gość
nie żartuj, jestes weilka kobietą i nie wyobrazam sobie jak mozna przy takim wzroscie wazyć 64 kg:-/ 72 kg to w sam raz na twoj wzrost. No ale jak tyc chcesz wygladac jak anorektyczka to proszę bardzo, odchudzaj się

Gość gość
ja mam 170 i waże 65 kg i wygladam super!! ani szkapa ani nie mam jakiś fałd tłuszczu. Jest idealnie bo kobieco a nie same kosci wystające z każdej strony

Mam 175 i moja waga idealna to 56 kilo. Tak żebym się dobrze czuła. Brakuje mi jeszcze 5 kilo. Koleżanko zapytaj swojego ginekologa o ćwiczenia. Ja próbowałam robić brzuszki 3 miesiące po cięciu. Po pięciu powtórzeniach zaczęła mnie rwać blizna.

Gość gość
mam 173 i waze 60 kg i wiem , ze o 5 kg za duzo, nieladnie wygladam, mam noeproporcjpnalna sylwetke. Nie wiem jak mozna napisac, ze 72 kg to idealna waga ? NAwet dla tego wzrostu/Nie mowiac o tym, ze tluszcz gromadzi sie zbedny w tylku czy na brzuchu i ;adnie to nie wygalda

Gość gość
co jest dziwnego w 64 kg przy wzroscie 178? to normalna waga

Gość gość
Uwazaj z ćwiczeniami. Ja szybko zaczelam ,bo dobrze sie czulam i nabawilam sie powiklan,które ciagnely sie przez dwa miesiące. Mialam nawet mieć zabieg,ale na szczęście wszystko dobrze sie skonczylo... Teraz jestem 5 i pól miesiąca po c****przez to boje sie cwiczyc. Nawet boje sie jeździe na rowerku stacjonarnym...