Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łamanie praw pedofili.

Polecane posty

Gość gość

Mam wrażenie ze uniemożliwia sie im wypowiadanie o swoich preferencjach sexualnych czy miłosnych i kasowane sa wszelkie strony gdzie pozytywnie sie pisze o tym zjawisku, mi sie to kojarzy z komunizmem gdzie zabrania sie mówienia o czymś. Mam uczucie tkwienia na etapie średniowiecza jak czytam wypowiedzi ludzi na temat pedofili jakich to by chcieli kar, gdyż takie stanowisko może chyba powodować jedynie objawy agresji i g***tów ze strony pedofilów. ______________ ______________ gość s********j lewacka szmato gwałcąca małe dzieci. gość Ja jestem feministką, a uważam, że dziec***owinny być chronione przed wykorzystaniem. Zarówno powinny być chronione przed zboczonym księdzem, jak i przed zboczonym reżyserem. Żeby ktoś mi nie zarzucił, że jednych bronię, a innych pochwalam, bo tak nie jest. 10.02.14 [01:38] [zgłoś do usunięcia] frida6 oczywiscie. podstaw takiemu swoje dziecko do w/y/r/u/c/h/a/n//i/a i nie zapomnij go pochwalic za orgazm, ktory przezyl dzieki twojemu dziecku. gość Jaka lewacka propaganda? To lewica chciała żeby dziewczynki chodziły do szkoły, a nie były wydawane za mąż w wieku 10 lat. Czyż to nie była pedofilia pod przykrywką małżeństwa? Długo dziewicami dziewczynki nie były. Co prawda teraz jest inna długość życia niż dawniej, więc tym bardziej na wszystko znajdzie się czas. gość Czyzby prowokacja przeciwnika gender? Malo kto ma cos do pedofili samej w sobie, ze sie tak wyraze. Problem jest dopiero, kiedy sie lamie prawa drugiego czlowieka, a ze w tym przypadku jest to dziecko, trudno sie dziwic, ze ogromna wiekszosc stara sie chronic dzieci. Ale jesli ktos ma zapedy pedofilskie, i nic z tym nie robi, nikt nie zlamie jego praw, bo i skad ma wiedziec o tym?

Jedyne prawo jakie mają pedoile to gryźć ziemie.

Gość siwy z kwasnym oddechem
ciekawe. coraz bardziej ciekawe :P, :P, :P

Gość gość
ile jeszcze zalozysz tematow?? myslisz ze ktos cie poprze?