Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trixx

W jaki sposób sprzedać zbędne ubrania

Polecane posty

Gość trixx

Mam dużo zbędnych ubrań, ponieważ miałam spore wahania wagowe (34-46 rozmiar) - do tego jeszcze postanowiłam CAŁKOWICIE wymienić garderobę (prawie nic nie zostanie). Może macie jakieś rady jak i gdzie najlepiej to wystawić? Na Allegro trudno się przebić, może jakieś kruczki? Ubrania są przeróżne, od nowych i ciekawych, oryginalnych do zwykłych z jakiejś galerii handlowej

Gość ET_w masle
ja daje ppotrzebujacym ale skoro reklama dzwignia handlu nawet w drugim i trzecim obiegu wystaw na tablicy z napisem noszone przez swiatowa gwiazde

Gość trixx
He, he ;-) Nie umiem kłamać... A biorąc tę radę na serio - nie sądzę, aby ktoś wpisywał w wyszukiwarkę te słowo klucz

Gość ET_w masle
to slowo i nie klucz tylko marketing proste prawa, polecam analize SWOT

Gość trixx
Akurat znam się co nieco na marketingu, natomiast na portalach modowych nie, tym, co teraz jest modne też nie oraz przykładowo nie mam pojęcia czy lepiej wystawiać razem, czy osobno, a jeśli razem to jakimi kompletami i czy z biżuterią czy bez. Nie zakładam sklepu internetowego, chcę sprzedać jedynie własne niepotrzebne ciuchy

Gość ET_w masle
pytanie za ile

Gość trixx
Jak wspominałam, są to bardzo różne rzeczy. Więc zależy, co. Oczywiście najlepiej jak najdrożej :D bo skoro już sprzedajemy, zależy nam na tym, by mieć jak największe korzyści, nieprawdaż?

Gość gość
hej dziewczyny mozna sprzedac w mega pace zapraszam was http://allegro.pl/mega-paka-36-38-i3977402229.html licytacja od 1 zł 2 dni do konca nikt jeszcze nie licytuje ale mam duzo obserwujacych mozecie tez sprzedać ubranai na vinted ja tak robie ;)

ja sprzedaje na allegro, ale jest dużo serwisów aukcyjnych tylko z ciuchami - lamoda.pl, vinted.pl, mojeciuchy.pl, szafa.pl itd ;)

Gość gość
trixx jakie ubrania masz dokładniej może bym coś odkupiła od ciebie skąd jesteś?

Gość trixx
Jestem z Poznania, większość ciuchów mam w dużym rozmiarze, ok. 40 albo nawet więcej, a mam... dużo rzeczy. Skórzane spodnie, torebki, biżuterię srebrną i inną, apaszki, ubrania do pracy (garnitury, garsonki), nowe buty skórzane ok. 38-39, ciuchy floral, sukienki, płaszcze, nowe spodnie mniejszy rozmiar ok. 38 z dawnych czasów ;)

Gość trixx
Ubrania są w trzech stylach: gothic, elegancki i folkowy (dużo kwiatowych motywów), wszystko od spodni przez spódnice, bluzki, swetry, do kurtek, płaszczy, apaszek, czapek. Kolory czarny, ciemnoczerwony, odcienie cieleni (wojskowa i pistacja), kwiaty, trochę we fiolecie, poza tym beż/brąz