Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowanaa

Zabili zyrafe

Polecane posty

Gość zszokowanaa

Słyszeliście już o tym, że pracownicy zoo w Kopenhadze zorganizowali publiczny pokaz i na oczach dziec****kroili na kawałki żyrafę i rzucili drapieżnikom. Masakra jakaś. ;/

Gość kwiatek przy kozuchu
byla w gaciach czy bez?

Gość gość
Mnie najbardziej zszokowali rodzice, którzy pozwolili dzieciom to oglądać :-o

Gość gość
powinni teraz z****** wszystkie bachory duńskie które są "słabe genetycznie" Przynajmniej byłby jakiś pożytek społeczny bo by nie siorbali służby zdrowia- nie wiem po co zabili żyrafę. Pretekst to - "słabe geny" ale czy nie można było jej wysterylizować?

Gość zszokowanaa
Szkoda bardzo tej żyrafy, nawet chcieli ją wykupić. Dobra rozumiem to, że lwy też coś muszą jeść. No ale kurde nie musieli z tego jakichś pokazów robić :( I jeszcze były tam dzieci...

Gość gość
Pretekstem nie były złe geny. Tylko ogólnie geny. Żyrafa posiadała te same geny co kilka innych żyraf z tego samego zoo i opiekun w zoo nie chciał dopuścić do związku kazirodzczego miedzy zyrafami.

Gość gość
masakra ,ale czemu oni zabili ta zyrafe ?

Gość gość
zabili ja bo miała słabe geny i zajmowała miejsce tym z dobrymi genami , ja piertole :O

Gość gość
Masz złe informacje niestety. Mieszkam w Danii i chyba wiem co tutaj piszą.:)

Gość gość
lepiej zrobiliby porządek ze swoim społeczeństwem. Dyrektor zoo do dymisji, kawał cfela a ci co patrzyli na rozkrajanie żyrafy to jakies totalne p****y. Śmiech ogarnia jak się wspiera pieprzoną patologię wielodzietną i leniwą, muzlimską itp. Upośledzonych, kazirodczych i innych popaprańców, dziedzicznych beneficiarzy... nawet się tego nie kastruje. a zabija niewinne biedne zwierzę. Dlaczego stawiam na szali z człowiekiem to zwierzę? otóż zwierze to jest naturalne i prawidłowo wypełnia swój zwierzęcy żywot. Zgniła tkanka społeczeństwa brudasów, leniwych debili, kołtunów, którzy tylko żrą, srają i się mnożą to zjawisko, które nie definiuje się jako "człowieczeństwo"

Gość gość
własnie lepiej żeby zastrzelili jakiegoś ciapatego i jego koze i rzucili lwom na pożarcie , nierobów którzy ****ają dziewczynki które ledwo co okres dostały , taka religia a nie biedną zyrafę, ta zyrafa jest dla mnie bardziej wartościowa niż plaga turków i ciapatych rozmnażających się w europie jak szczury

Gość gość
To czyste zwyrodnialstwo!

Gość gość
,,ta żyrafa jest dlamnie bardziej wartosciowa'' była:-)

Gość gość
p******* ludzie co zabili ,i jeszcze bardziej p******* co sie na to patrzyli