karolina1888 0 Napisano Luty 10, 2014 Witam.Staram się z mężem o dzidziusia zrobiłam dzisiaj rano test ciążowy jedna kreska jest ciemna a druga jaśniejsza . Czy to ciąża ?umówiłam się juz na wizyte u ginekologa bo przez telefon stwierdziła że jestem w ciąży .ale nie wytrzymam do czwartku.pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 10, 2014 To jest test pozytywny, też tak miałam.. :) teraz jestem w 8 miesiącu ciąży, gratulacje ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolina1888 0 Napisano Luty 10, 2014 No właśnie żebym w to chociaż wierzyła z 5 osób mi też powiedziało że to ciąza ale ja nie mam żadnych objawów oprócz czestych bóli głowy od czasu do czasu ból pleców podbrzusza no i piersi juz z tydzień . No i raz wieczorem kręciło mi się w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 10, 2014 Ja tam żadnych objawów nie miałam. Dwie kreski, to ciąża, nie ważne, że jedna słabsza. Gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach