Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BEZROBOTNI!!! Gdzie i jak szukacie pracy?

Polecane posty

Gość gość

ja osobiscie szukam na tablicy ewentualnie na gumtree lecz w moim rejonie na tym portalu jest malo ofert:(

Ja szukam na lokalnym UP, gumtree, infopraca, pracuj.pl, gazetapraca itd Jestem na bieżąco, ale chcę zacząć pracować dopiero od końca lutego, także nie odpowiadam na absolutnie wszystko, tylko co lepsze, "rozkręcam się" powoli:P Ale wiem, ze jak będę chciała to znajdę w tydzień ;-)

Gość gość mądrala
pewnie po znajomości sobie zalatwisz prace, bo na takich stronach to przebieraja kandydatow.. w tydzien znalezc prace heh nierealne chyba ze jakims dziwnym trafem bo jesli kazdy w tydzien znalazlby prace to bezrobocie by sie zmniejszylo o polowe

Gość gość
bez znajomosci w tych czasach jestes stracony

Gość gość
Ja mam wykształcenie wyższe i szukam już bezskutecznie 8 miesięcy. Bez znajomości jest ciężko. Nawet gdy zapraszają na rozmowy kwalifikacyjne to wygląda to wszystko jak casting do kabaretu albo na aktora. Paranoja jakaś.

Gość gość
Również szukam około roku, przebierają jak na casting na modelke na okladke vouge, naśmiewają się z ludzi czy co nie ogarniam ich

Gość gość
Ja już nie szukam, te g******e 1200zł co wszędzie oferują mogę sobie dorobić na Allegro

Gość gość
ja bym chcial miec chociaz te 1200zl

Gość w anglii
:P

Gość gość
jak mam sie czegos dorobic to w Polsce a nie wyjezdzac z kraju i zostawiac wszystko

Gość Lidaja
Cześć, ja szukam głównie w internecie, znajomości nie mam więc nie mam wyboru, a teraz zadzwonili do mnie z tymczasowej agencji pracy i zaoferowali inwentaryzację w Kauflandzie i właśnie wychodzę o 20:30, agencja płaci mi 10 zł, umowy nie mam jeszcze, dzwonili tylko, że mam się wstawić i podpisać listę. Nie mam pojęcia jak to będzie wyglądało, ale zobaczymy :) A o stałej pracy to nie ma co marzyć, szukam od ponad hmm ja wiem może 5 lat? W urzędzie już nie proponują niczego, zmuszają wręcz, żeby samemu chodzić po ulicy i szukać pracy. Na temat urzędu to nie chce mi się rozpisywać :)

Gość gość
szukam na roznych stronach ale trace juz nadzieje ze cokolwiek znajde

Gość gość
szkoda czasu na szukanie jak nie masz znakomosci to nigdzie sie nie zalapiesz

Gość gość
w internecie czy w urzedach nie ma konkretnych ofert pracy tylko wciskanie ludziom jakiegos badziewia. W Polsce robi sie coraz gorzej

Gość gość
witam,ja szukam na tablica.pl praca

Gość gość
rowniez przegladam tablice i jest tam nawet sporo ofert

Gość gość
ja juz szukam od roku i mam juz tego powyzej uszu a z dnia na dzien w domu coraz gorzej, brakuje kasy nawet na podstawowe rzeczy tragedia jakas

Gość gość
ja nie wiem ilez mozna szukac pracy w tym kraju?! Tragedia to za malo by to opisac. ja szukam juz rok i oprocz telemarketingu to nic nie znalazlam