Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość symonetka

czy któraś z was zaszła w ciąże mimo karmienia piersia i stosowania pigułek

Polecane posty

Gość symonetka

bo ja stosuje pigułki w miare regularnie, biore te dla karmiących, symonette dokladnie, po porodzie jestem rok. i nie wiem co się dzieje ze mną, bo nagle strasznie przytyłam a co najbardziej budzi moje podejrzenia mój biust urósł i wypełnił się a wczesniej był już wiotki i obwisły bo karmiłam tylko wieczorem. nie wiem czy to efekt tego że przytyłam czy po prostu znowu jestem w ciąży. a jak byłam w ciąży pierwsze co to mi biust urósł

Gość gość
karmienie piersią nie jest metoda antykoncepcji, jeżeli bierzesz tabletki systematycznie, to prawdopodobienstwo ciazy jest bardzo małe, ale zrób test i będzie jasne

Gość gość
mimo karmienia piersią? chyba nie myslisz ze kiedy sie karmi piersia to nie mozna zajsc w ciąże?

Gość gość
jobo buble nie prościej jest kupic test i sie dowiedziec na '100%' ? my nie mamy miernika internetowego hcg zeby ci to powiedziec.

Gość gość
Co znaczy "w miarę regularnie"? Te tabletki trzeba brać cholernie regularnie żeby były skuteczne. To nie tabletki 2 składnikowe, które jak weźmiesz trochę wcześniej lub później to się nic nie stanie.

Gość symonetka
ginekolog wspomniała tylko że trzeba je brać o stałej porze a nie godzinie, na ulotce pisze to samo. zanim zrobie test chciała bym się nastawić, niespodzianek nie lubie

Gość gość
Mój gin mówił, że trzeba je brać z dokładnością do pół godziny. Z resztą stała pora to stała pora, oznacza tą samą godzinę każdego dnia, a nie przecież porę dnia typu rano albo wieczorem...

Gość gość
skoro widzisz ze masz podobne objawy jak przy pierwszej ciazy no to juz mozesz sie nastawic ze jestes znowu. takze nastawienie juz masz wiec idz do apteki i rob test. jesli niedawno zaczelas brac tab to moze byc ich skutek uboczny ale jesli juz rok czasu je bierzesz to chyba moge ci juz pogratulowac drugiego dziecka choc ty sie pewnie nie cieszysz.

Gość symonetka
ja biorę te tabletki juz 11 miesięcy, z czego ostatnią przerwę na okres robiłam w październiku, i gdzieś od konca października zażywam je cały czas przy czym dopiero jakieś 3 tyg po zazyciu pierwszej tabletki kochałam się z mężem. no te cycki mnie tylko nie pokoją, z drugiej strony zmieniłam kraj zamieszkania, jedzenie mi się zmieniło, no i tak nawet o 21 potrafilismy pizze zjeść, albo czekoladę dużą. mam nadzieje że przytyłam przez obżeranie się i po prostu od tego tak przytyłam

Gość akwe 28
dla mnie to dobra metoda antykoncepcji, z tym ze ja nie zapominam o tabletkach

Gość symonetka
ja zażywam zawsze między 9-11, przez to napisałam, że w miare regularnie. ale z drugiej strony mam problemy z zaśnieciem a w ciaży ich nie miałam, odrzucało mnie do kawy i mięsa więc mam nadzieje, że to nie kolejna ciąża

Gość gość
kolejna idiotka, nie zrobi testu, tylko bedzie pisac*****sac,