Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile zapłacić za mycie okien

Polecane posty

Gość gość

Hej, za półtora tyg mam termin porodu i bardzo brudne okna. Przecieram same szyby jak trzeba ale chciałabym mieć porzadnie umyte łącznie z ramami. Mam 5 okien podwójnych takich wiecie, blokowych i jedno balkonowe. Zawsze sama myje więc nie wiem jaka kwota będzie ok

Gość gość
5-6zl zavgodzine

Gość gość
U mnie pani mylą okna jedno podwójne z ramami 25 zł balkonowe 50. Ale dodaj ze to kobieta bardzo potrezebujaca ma 4 dzieci nie pracuje maz zmarł i nie jest to patologia uprzedzam co niektóre tutaj które zaraz wrzeszcza patologia! Osobiście uważam te 25 zł za jedno okno to sporo wiem ze u koleżanki dziewczyna myje za dyche jedno okno. Dodaj ze ta biedna kobieta nie podała takiej ceny sama zaproponował am. Myślę ze u ciebie za wszystkie okna 70 zł wystarczy tzn zależy czy to miasto czy wieś gdzie panuje bezrobocie od tego tez cena jest uzalezniona

Gość gość
Za godzinę? Myslalam bardziej że od okna ;)

Gość gość
Okna myje się raczej nie na godz tylko od ilości Na godzinę może sciemniac i stać trzy godz przy jednym zresztą uważam ze praca za 5 zł za godz to wyzysk drugiego

Gość gość
10-20 zł za okno będzie ok myślę jeśli nie SA wybitnie brudne:-)

Gość goscie
ja sprzatam prowdze firme nigdy nie biore za godz bo sprzatam dokładnie ale szybko wiec mi sie nie kalkuluje zalezy w jakies miejscowosci mieszkasz ja koło J.Gory za okna plast. w bloku(nie daj Boze drewnine rozkrecane) 80zł bym wzieła ze sciagnieciem firan i załozeniem swiezych

Gość wifigdańsk
ja myłam sama tuz przed porodem,az mnie sasiadka opieprzyła ,ale mialam syndrom wicia gniazda;) u nas się bierze 10 / godz.srednio ale to chyba zalezy od miasta.

Gość gość
Nie chce mi się :D zwłaszcza z moim 2 latkiem przeszkadzajacym. Okna mam plastiki, myslalam o dyszce za okno właśnie, to by było 60. Ja bym komuś za 5 dych umyla :D czekam na wpis jeszcze że ma się bieda do roboty zabrać :D miasto 50 tys, maz mowi że kogoś znajdzie więc to pewnie będzie żona jakiegos kolegi z pracy