Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi tej dziewczynie?

Polecane posty

Gość gość

Pewien chłopak uczy mnie grać na skrzypcach, to są normalne prywatne lekcje. Pewnego dnia przychodzę, a tam jego dziewczyna siedzi i przesiedziała całą godzinę. Trochę jej obecność mnie stresowała, bo jestem wstydliwa, ale o co mogło chodzić?

Gość gość
up

Gość gość
pewnie nie odkryję tajemnicy poliszynela, jeżeli powiem Ci że jest zazdrosna? o.O ale skoro o taką oczywistą oczywistość musisz pytać tutaj, to w sumie, nie ma o co być zazdrosna... może chciała posłuchać

Gość gość
no domyślałam się, ale nie wiem jak zareagować, bo wolę gdy nikt nie słucha tego co gram, zwłaszcza, że niedawno zaczęłam . ...

Gość gość
no daj jej tą satysfakcję że posłucha jak nie najlepiej grasz (bo wnioskuję, że takie są początki). jej to poprawi samoocenę i poczuje się bezpieczniej a Tobie przyda się próba występu przed "widownią".. takie ćwiczenie w czyjejś obecności jest dobre..motywujące

Gość gość
up

Gość gość
nie wiem po co up-ujesz? ktoś powyżej powiedział Ci że pytanie jest tak oczywiste że aż głupie, więc albo pozwól jej zostać, albo powiedz kolesiowi, że sobie nie życzysz widowni. W końcu Ty płacisz.. i nie ciągnij tego tematu, bo to bez sensu.