Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dzisiejsze zakupy ubranek dziecięcych w Lidlu u Was wyglądały?

Polecane posty

Gość gość

Ja byłam ok 11:00 rano, i prawie wszystko sprzątnięte. Zostało najwięcej rozmiarów 50/56, a ja potrzebowałam 86, i cudem znalazłam ostatni 2-pack spodenek dresowych na których mi zależało. Do tego 2-pack bluzeczek i skarpetki. Moja siostra była w 3 Lidlach dzisiaj i sytuacja bardzo podobna, a nawet gorsza, prawie nic nie było. Szwagierka to samo.

Gość gość
a mi się udało wychaczyć po ostatniej parze spodni i bluzek w rozmiarze 50/56 ale generalnie wszystko przebrane,wykupione masakra jakaś, byłam ok 12. chciałam zabepzpieczenia do kontaktów i inne nie było już nic

Gość gość
To ja autorka. Właśnie jak ja byłam w Lidlu to kupowałam też zabezpieczenia do kontaktów i blokadę do drzwi ;). Było jeszcze trochę tych zabezpieczeń.

Gość gość
jak coś rzucą do Lidla to trzeba iść o 8.00,

Gość gość
Warszawa, ul. Conrada Wczoraj tylko na skarpetki się załapałam, a wybrałam się głównie po zabezpieczenia. Byłam koło południa...

Gość gość
u nas to samo - jak się chce coś kupić z gazetki to trzeba być na otwarciu o 7:00 :)

Wprawdzie nie mam już niemowlaków, ale byłam dziś w Lidlu i na dziale "ubrankowym" pustki w koszach - mam bliziutko do Lidla i widzę jak stoją kolejki przed otwarciem.

Gość gość
na zakupy idzie się o 8 rano jak lidla otwieraja a nie przed południem......

Gość gość
U mnie to samo, byłam wczoraj ok. 10 i pustki. Zabezpieczeń to w ogóle nie widziałam, ubranka to jakieś resztki - duże rozmiary (a mi zależało na najmniejszych - dla noworodka), w porozrywanych opakowaniach, wszystko pomieszane i pomięte. Dostałam jedne skarpetki ale szare, chciałam różowe ale nie było. Zastanawia mnie czy ludzie sie tak rzucili na te rzeczy czy po prostu do sklepów mało tego dają?