Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swiesda92

Chciałem poznać i należeć do paczuszki Madzi i Werki

Polecane posty

Gość Swiesda92

i to ten przeklęty Szczur od ponad roku zajmuje moje miejsce w tej paczuszce a ja siedzę w domu. Oby zczezł jak najprędzej. Już od 7.00 rano o tym nawijam bo tłumienie tego w sobie jest niemożliwe.

Gość Buran92
Jakbyście w sądzie nie zostali wysłuchani to uznalibyście te działania za bezprawie. Madzia i Werka też zdają się nie rozumieć mojego położenia więc na tej podstawie orzekam że Szczur zajmuje moje miejsce w paczuszce nielegalnie.

Gość gość
hmm autorze przepraszam a ty na wózku inwalidzkim jestes ze piszesz o uwiezieniu cos nam sie zdaje ze ty bólu nigdy nie znanzałes stad twoje uzalanie sie nad sobą wszytsko co piszesz jest nielogiczne jak całe to forum

Gość gość
a pewnie zeby osłodziły ale ty ani soli ani octu smaku nie znasz za duzo cukru tez mdłosci mozna dostać

Nie chcę więcej mieć do czynienia z białą śmiercią. Chcę jeść tylko fruktoze a Madzia i Werka to fruktoza - cukier naturalny specjalnego przeznaczenia, w sam raz dla mnie.

Gość gość
o masz i znów rozśmieszył niby tak ceni a to dobre ok specjalne przeznaczenie

Gość Wostok92
Wgniotę każdego w linoleum szkolne jak mi ktoś stanie na drodze 5 V 2014 goda. Nie będę patrzył na pokrewieństwo czy płeć. Zgniotę jak robaka przy najmniejszych trudnościach.