Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gosc2014

czy to cos groznego?

Polecane posty

Go艣膰 gosc2014

Witam..m贸j problem polega na tym ze bardzo sie boje zeby to nie by艂 jakis rak pluc,,moje dolegliwosci sa nastepujace,,od ponad 2 lat boli mnie obojczyk,b贸l z przerwami,na usg nic nie wykaza艂o,teraz od ponad miesiaca boli mnie obojczyk,ramie,i lewa strona plec贸w pod lopatka,,dzis by艂am u lekarza da艂 mi 2 zastrzyki w bolace miejsce,lecz bez zmian nadal boli,rtg p艂uc mia艂am robione 10miesiecy temu,na szpitalnych badaniach,by艂o tez ok,,nie mam pkecia co to jest czy to p艂uca czy nerwob贸l,jestem za艂amana,boje sie o siebie,,prosze o pooc,,,,lekarz rodzinny nie za bardzo potrafi mi pom贸c,,pozdrawiam agnieszka

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
nikt Ci nie zrobi diagnozy przez internet. ale jesli chodzi o raka pluc to bym go wykluczyla. pluca nie bola, nie masz kaszlu, problemow z oddychaniem. szukaj przyczyny gdzie indziej- u lekara - i przestac sie sterowac dodatkowo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlaczego zaraz wszyscy wszedzie chca widzie膰 raka???hmmmmmm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc2014
tak,ale lekarz nie zabardzo mi pomaga,az mi g艂upio juz chodzic,,on sam nie wie co mi jest...mam tez takie dni ze ca艂y dzien mnie cos boli,co chwile cos innego,,ramie przestanie boli kolano,to przestanie boli co innego juz mam poprostu dosc b贸lu,,,nie wiem jak dalej zyc,,nie ma dnia zebym mnie cos nie bola艂o,,,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
WG MNIE POWINNA艢 P脫J艢膯 DO ORTOPEDY, a nie doszukiwa膰 si臋 od razu raka. Mozliwe 偶e to jakie艣 zwyrodnienia, masz krzywy kr臋gos艂up np

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
powiem Ci, 偶e mam te偶 takie b贸le a to obojczyk, a tu kr臋gos艂up (okropny pal膮cy b贸l), a to kolano, ko艣膰 biodrowa, to najgorsze, bo b贸l budzi mnie w nocy, w ko艅cu posz艂am do lekarza reumatologa da艂a mi zastrzyki, w nocy nie boli za to w dzie艅 tak. Jestem za艂amana... Tylko ja wiem, 偶e mam raka tarczycy z angioinwazj膮 (p艂ynie z krwi膮) i boj臋 si臋, 偶e w ko艣ciach co艣 si臋 dzieje. Ja zrobi艂am sobie badanie krwi - 偶eby sprawdzi膰 czy s膮 przerzuty - fosfataza zasadowa, ale mam w granicach normy, wi臋c teoretycznie jest dobrze, wi臋c sk膮d ten b贸l??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gdyby to by艂 rak p艂uc to po dw贸ch latach by艣 nie 偶y艂a w mojej rodzinie dwie osoby zmar艂y na t臋 chorob臋, wi臋c wiem jak d艂ugo trwa.... najprawdopodobniej masz krzywy kr臋gos艂up i st膮d ucisk na nerwy rtg kr臋gos艂upa, ortopeda i 膰wiczenia korekcyjne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na raka pluc tez nie trzeba umierac,dlatego ta Twoja wiedza jest mocno ograniczona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ewentualnie nerwica, bo ona mo偶e powodowa膰 b贸le o nieznanej przyczynie masz chyba hipochondri臋, bo na logik臋 jak mo偶na podejrzewa膰 raka przez dwa lata ? do tego czasu mia艂aby艣 wsz臋dzie przerzuty, w ko艣ciach, w膮trobie, m贸zgu, a od przerzut贸w udar i niedow艂ady ech ludzie, nie wymy艣lajcie sobie chor贸b na si艂臋, zdrowa dieta, hobby,******** 艣wie偶ym powietrzu i wszystkie b贸le min膮, zw艂aszcza te wynikaj膮ce z nerwicy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
akurat wiedz臋 na raka p艂uc mam znaczn膮 wi臋c nie pieprz ma艂y procent jest uleczalny i tylko wtedy gdy jest operacyjny i wykryty wcze艣nie, wi臋kszo艣膰 jest wykrywana gdy s膮 ju偶 przerzuty, lub guz jest nieoperacyjny bo zlokalizowany w 艣r贸dpiersiu i nacieka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam podobne objawy. tylko u mnie to spowodowane jest siln膮 skolioz膮. a skolioza objawem choroby kt贸r膮 mi zdiagnozowano w zesz艂ym roku. dzi艣 mam MR i umieram ze strachu. b臋d膮 mi bada膰 g艂ow臋, odcinek szyjny i piersiowy kr臋gos艂upa w poszukiwaniu guz贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
skoliotyczka nie schizuj, te偶 mam skolioz臋 i takie b贸le, trzeba 膰wiczy膰, codziennie wtedy nie ma b贸li

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
11.02.14 [zg艂o艣 do usuni臋cia] go艣膰 Skoro ty piszesz takie g艂upoty o raku p艂uc to chyba ty pieprzysz co????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pisz臋 bo wiem raka p艂uc mo偶na wyleczy膰 gdy guz jest zlokalizowany w peryferalnmym p艂acie p艂uca kt贸ry mo偶na usun膮膰..w innych wypadkach raczej nie drobnokom贸rkowiec to maskara, statystyki s膮 nieub艂agane a ty jak wolisz wierzy膰 w cuda to prosz臋 bardzo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰123456789
skoliotyczka nie schizuj, te偶 mam skolioz臋 i takie b贸le, trzeba 膰wiczy膰, codziennie wtedy nie ma b贸li je艣li to by艂o do mnie(ja pisa艂am o MR), to nie schizuje tylko pisz臋 jak jest w moim przypadku. ale autorka raczej nie choruje na to co ja bo mia艂aby szereg innych objaw贸w. mnie zdiagnozowano bardzo p贸藕no. bo mam 27 lat a pierwsze objawy mia艂am tu偶 po urodzeniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jaka choroba spowodowa艂a u Ciebie skolioz臋 ? martwica ko艣ci ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
11.02.14 [zg艂o艣 do usuni臋cia] go艣膰 piszesz bo ci sie wydaje ze wiesz,ale to nie jest ca艂a prawda o raku jako takim ,wiec lepiej sie nie wymadrzaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taaaa, ty wiesz lepiej a w pulmonologicznym szpitalu umieraj膮 ludzie i jako艣 specjali艣ci im nie potrafi膮 pom贸c.... m贸j wujek zmar艂 na raka p艂uc, w Stanach i tam jako艣 te偶 go nie potrafili wyleczy膰 za to ty pewnie znasz tajemn膮 wiedz臋, zasadowy proszek i lub inny s**t kt贸ry wyleczy ka偶dego z wszystkiego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
11.02.14 [zg艂o艣 do usuni臋cia] go艣膰 Bo to tacy specjalisci kt贸rzy nie umieja pom贸c,wiec skad to zdziwienie???a co w myslisz ze w Stanach to inaczej,wszedzie sie zyje z chor贸b a nie z ich wyleczenia,daj sobie juz spok贸j z tym proszkiem i tego typu bzdurami,jak sie czegos nie wie do konca to sie nie wypowiada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rozumiem 偶e znasz osob臋 kt贸ra wyleczy艂a si臋 z raka p艂uc ? bo ja takiej nie znam, i tu, na kafe, na temacie "rak p艂uc" te偶 o takim przypadku nie s艂ysza艂am no ale pewnie to dlatego 偶e wszyscy c***acjenci byli leczeni przez niekompetentnych lekarzy a zdrowiej膮 tylko ci kt贸rzy si臋 nie lecz膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po co to powtarzac brednie po tych co nie umieja wyleczyc raka???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No bo przeciez wszyscy lekarze sa uczenie tego samego wiec jak moze kt贸rykolwiek z nich wyleczyc raka,nie uczy sie ich tego,bo nikomu z wielkich tego swiata nie jest to potrzebne,chyba to proste do zrozumienia???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak czegos nie umiesz,to nie oznacza ze tego nie ma!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Praktychnie wed艂ug statystyk d艂uzej zyja ci kt贸rzy sie nie lecza,wiec o czym tu mowa???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰123456789
jaka choroba spowodowa艂a u Ciebie skolioz臋 ? martwica ko艣ci ? nie nie martwica ko艣ci NF1. "powik艂ania ortopedyczne: dysplazje i deformacje kostne, zw艂aszcza skolioza odcinka piersiowego kr臋gos艂upa, dysplazja skrzyde艂 wi臋kszych ko艣ci klinowej, deformacje ko艣ci strza艂kowej i piszczelowej, z艂amania patologiczne z tendencj膮 do tworzenia staw贸w rzekomych (25%)"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰123456789 brzmi niefajnie, zdr贸wka 偶ycz臋 ja dopiero teraz dowiedzia艂am si臋 偶e skolioza mo偶e by膰 dziedziczna i zastanawiam si臋 czy powinnam mie膰 dzieci :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nastepna wyskoczy艂a,jasne skolioza jest dziedziczna!!!to dlaczego Ty nie masz siersci skoro tak wszystko jest dziedziczne,normalnie pomylenie z poplataniem :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰123456789
eh to tylko jeden z objaw贸w. ja mam dwoje dzieci. 7 lat i 3 lata. i dopiero teraz dowiedzia艂am si臋 偶e to choroba o pod艂o偶u genetycznym. gdybym ja to wcze艣niej wiedzia艂a. pozostaje mi obserwowa膰 dzieci czy u nich nie ma widocznych objaw贸w. i modli膰 si臋 o jak naj艂agodniejszy przebieg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ma zadnych chor贸b genetycznych co Ty pleciesz????kto Ci takich g艂upot nagada艂.i bardzo dobrze ze nie wiedzia艂as,to przynajmniej masz dzieci,oj co to sie juz porobi艂o :(

Udost臋pnij ten post