Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin_28Lat

Po 4 latach spotkałem moją byłą dziewczynę

Polecane posty

Gość Marcin_28Lat
nie nie lece poprostu wydaje mi się iż dalej ją kocham, a napewno coś do niej czuje pozytywnego. Cały dzień o niej myśle.

Jak ją kochasz to zacznij sobą coś reprezentować... a nie teksty typu: rozstaliśmy się z powodu kasy, a teraz ma kasę więc... To TY masz co naprawiać, jeśli chcesz z nią być kurde!

Gość Marcin_28Lat
ale ja od niej niczego nie chce oprócz jakiejś rozmowy, uczucia, miłości ? nie rozumiesz po co mi kasa, ja mysle troche innymi kategoriami, zastanawiam się czy ona o mnie myśli wkońcu sama kładzie sie w pustym mieszkaniu więc zapewne chciałaby aby ją ktoś pomasował czy przytulił jak myslisz ?

I nie jestem materialistką, bo wybrałam ubogiego faceta, ale on PRACUJE i to od dobrych paru lat. I takich ludzi szanuję. Mam 27 lat i ponad 8 letnie doświadczenie zawodowe, plus okres studiów. I serio jedyny argument jakiego używasz to "jesteście materialistami". To w takim razie kim TY jesteś??

Dla mnie liczy się poza przytuleniem i seksem poczucie bezpieczeństwa. Zwłaszcza w tym wieku! Nie jestem matka polka, nie w głowie mi było zamążpójście w wieku 20 lat, ale przecież rachunki same się nie zapłacą... I dlatego jeśli już bym była na jej miejscu znajomość z tobą ograniczyłabym co najwyżej do kawy, bo niestety na więcej trzeba zasłużyć ;)

Gość Marcin_28Lat
troche się wtydzę do niej zadzwonić, masz 27 lat to w zasadzie mogę z tobą sie wybrać na kawusie jeżeli chcesz :) czym sie zajmujesz Panno smoczyco ? :P

Gość gość
jesteś frajerem i ssij wora.

Mam faceta i w życiu bym na człowieka o twoim sposobie myślenia nie spojrzała :D. Niestety, jak JA mam więcej jaj kolesia, to coś jest baaaaardzo nie tak :D

Gość Marcin_28Lat
weź przestań :) nie jestem taki zły zmieniłabyś zdanie jakbyś ze mną spędziła miły dzień :) co ty masz takie parcie na prace ? jeszcze zdąrzysz sie napracować, a pozatym sama mówisz, że twój facet zarabia grosze.

Gość Marcin_28Lat
może popiszemy na gg albo pomejlujemy co nieco ?

Gość Marcin_28Lat
może wypowiedzą sie jakieś kobiety inne ?

Gość Jennifer Bonnell
A masz jakieś fajne hobby?

Gość fds

to niezły z ciebie babochłop dragonette jak masz jaja