Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdradzilam milosc swojego zycia.

Polecane posty

Gość gość
Przerwa, to nie byla przerwa. On definitywnie mowil mi ze chce "miec swiety spokoj", ze czepiam sie o wszystko, ze on nie ma juz na to sily, ze koniec, nie wroci juz, wszystko sie skonczylo. Bylam przekonana ze mnie nie chce i nie kocha. Tak bardzo to bolalo. Z tego zalu wskoczylam innemu do lozka, co jest zle, przeciez sie tego nie wypieram i wcale sie nie wybielam.

Gość gość
a skąd pewność że się nie przespał? Nawet jeśli nie reagowałby w ten sposób na to co ona mówi gdyby kochał. A jakby ona pisała z kolegami to byłby krzyk. U mnie tak było i się koleżaneczki skończyły. Bo mu było źle że ja piszę z facetami

Gość gość
Ja mam 20. Mlodziutka jestem, on 28. powinien byc juz dojrzalszy...

Gość gość
11:57 Jak się rozejdziesz na jeden dzien i chłopak cię zdradzi w tym jednym dniu,a potem sie zejdziecie to nie będziesz miała żadnych pretensji?

Gość gość
Jestem tego pewna, na 99 procent. On byl mi wierny fizycznie, bo emocjonalnie niekoniecznie. Moze i nie pisal innych jak to ****ardzo kocha i chcialby z nimi byc, ale sam fakt odpowiadania na ich nieudolne proby uwiedzenia bolal mnie niesamowicie. On nie widzial w tym nic zlego. "Kazdy moze miec kolezanki" "jestem z toba, kocham cie i nigdy cie nie zdradze" pytalam wiec po co mu to, odpowiedz:"sam nie wiem,lubiee flirtowac, ale nigdy nie zdradze" przeciez to nie bylo normalne.

Gość gość
nie ma rozstań na jeden dzień to dziecinada po prostu i tyle. Moja przerwa trwała 3 miesiące. Później byliśmy w stanie wszystko sobie wyjaśnić. Ale OBOJE tego chcieliśmy. Tu widać on powiedział że nie wróci i że koniec. To po co się tym zadręczać?

Gość gość
Oczywiscie ze bym miala. Ja nie probuje sie tutaj na sile usprawiedliwiac. Wiem ze zrobilam zle. I alkohol tego nijak nie tlumaczy. Chce tylko sprawic zeby mi wybaczyl, alenie mam pojecia co zrobic;(

Gość gość
Facet z tobą zerwał bo nie podobały ci się jego zdrady emocjonalne (aczkolwiek wydaje mi się że ma więcej za uszami) , ty jako wolna przespalaś się z kimś a teraz błagasz go o wybaczenie? Czy ty wierzysz że po tym jak on cię zostawił to siedział grzecznie w domu i płakał za tobą? Obudź sie! Wolał z tobą zerwać niż zrezygnować z flirtów.Tyle dla niego znaczysz. Dam sobie rękę uciąć że w chwilę po rpzstaniu poleciał na imprezkę wyrywać panienki. To typ bawidamka. A ty bierzesz na siebie całą winę i rozpaczasz po dupku. Trochę godności dziewczyno!

Gość gość
Autorko ON CIĘ ZOSTAWIŁ. Co chcesz przed nim usprawiedliwiać? Owszem rozumiem że ci głupio. Ale jemu by nie było. Zezłościł się bo chciał mieć koło zapasowe jakby z inną nie wyszło wróciłby do tej co wiernie czeka. Chciał mieć " swój świat" to ma. Już jego częścią nie jesteś. To boli i pewnie będzie ale w końcu przejdzie

Gość gość
To w takim razie czemu autorka czuje że zdradziła? Ludziska opanujcie się to jest zdrada. Jeżeli mimo rozstania czujesz że nadal kochasz nie idziesz z innym do łóżka, to nie było definitywne zakończenie związku przecież jasno z tego tekstu wynika. Oni by się później zeszli.

Gość gość
Pewnie macie racje, nie kochal mnie. Ale to strasznie boli, bo tyle razem przeszlismy, znamy sie 5 lat, blisko bylismy od ponad dwoch. Jak zobaczylam jak on to teraz przezyl, serce mi peka. Gdyby az tak to go nie bolalo zachowywalby sie w ten sposob? on jest typem osoby ktora nie pokazuje swoich emocji. Gdy go cos bolalo, udawal ze wszystko wporzadku. teraz jest zupelnie inaczej, cierpi, widze to. zachowuje sie dokladnie tak samo jak ja wtedy kiedy przez niego cierpialam.

Gość gość
czuje że zdradziła bo kocha chłopaka. To jest normalne. Ja po rozstaniu z byłym źle się czułam idąc na kawę z kolegom. Do czasu aż dowiedziałam się że ten sypiał z naszą wspólną znajomą będąc ze mną. Autorka kocha chłopaka, dlatego źle jej z tym co się stało. Nie znaczy to jednak że ma czekać i płakać za kimś kto jej nie kochał. Albo mu się znudziła

Gość gość
A wszystko wyglądało tak. Kuzyn faceta miał ochotę wybzykać jego dziewczynę. Ponawijał jakieś bajki. Ona głupia uwierzyła obcemu facetowi zamiast porozmawiać z chłopakiem. Zdradziła faceta z jego kuzynem. Teraz facet ma ją głęboko w doopie. Jak mozna wiązać się z puszczalską co daje się wybzykać pierwszemu lepszemu i jeszcze gada jak kocha i tęskni. Dzifka zawsze zostanie dzifką. I nie ma dla niej usprawiedliwienia..

Gość gość
gośc z siebie robi ofiarę chociaż to jego wina, dziewczyno opamiętaj się

Gość gość
tak by się zachował. Narzeczony siostry który zostawił ją tydzień przed ślubem. Wyjechał za granicę. Wrócił po roku na jakąś rodzinną uroczystość. Wpadł do nas do domu z mordą że ona się zaczęła spotykać z kimś i jaką ona to nie jest d****** Wrócił żeby sobie pobzykać i wrócić skąd przyjechał. A tak nie miał szansy na nią bo miała innego

Gość Barteeeks
Poza tym zdrada nie zdrada, jej chłopak sobie teraz myśli że ona jest łatwa. Nie poszła do łóżka z miłości tylko przespała się po pijaku jak jakiś ochlaptus. Sorki ale ja bym nie chciał być z dziewczyną która daje d*py komuś na imprezie po pijaku. Raczej jesteś kobietą lekkich obyczajów bo jednak trzeba mieć jakieś zasady i to bez znaczenia czy jesteś wolna, zajęta, czy dopiero po rozstaniu lub czy masz tam jakieś problemy emocjonalne. Faceci lubią porządne dziewczyny do stałego związku.

Gość gość
kuzyn nie byl obcy, bylismy przyjaciolmi, wydawalo mi sie ze mowil mi prawde, a tak sie sklada, ze chlopak nie zawsze byl ze mna do konca szczery. Czuje sie wystarczajaco zle, i okreslenia przypuszczam chlopaka z gory na niewiele mi sie zdadza, wiec prosilabym o jakies konstruktywne wypowiedzi

Gość gość
on ją zostawił pierwszy kuzyn zachował się jak cham wykorzystując sytuacje

Gość holenderka85
nie daj sobie wmówic , ze cokolwiek sie stało było Twoja wina bo bedziesz siebie dreczyc

Gość gość
Autorko facet cię okłamywał, miał w nosie to co mówisz, twoje potrzeby, twoje lęki, zostawił cię. Sex dla samego sexu to inna sprawa którą pominę. Ale powiedz czy z takim człowiekiem jak twój były który z czasem byłby coraz gorszy byłabyś szczęśliwa. Co innego jakby on był w porządku co co ciebie ale nie był. Jest ci źle bo przespałaś się z kimś bez uczucia bez związku od tak. Tylko dla tego. Co świadczy że nie jesteś zdemoralizowana. A nie że zdradziłaś.

Gość gość
czy ja napisalam ze przespalam sie z obcym facetem po pijaku na imprezie ? nie. przez caly zwiaek bylam uczciwa, dobra, kochajaca, zawsze go wspieralam i pomagal, staralam sie robic wszystko o cokolwiek mnie poprosil. Kocham go i jego szczescie bylo dla mnie najwazniejsze. A pomyslcie sobie jak ja sie poczulam, kiedy odkrywszy jego zdrady emocjonalne on mnie zostawil, zrzucil na mnie cala wine, odszedl, i mowil ze nigdy wiecej juz nie wroci i mam zapomniec o nim.

Gość gość
glupio zrobiłaś, że przespalaś się z kuzynem ale facet Cię zostawił więc nie ma prawa się czepiac

Gość gość
Ty byłaś dla niego wspaniała on był dla ciebie wszystkim ale nie działało to w dwie strony. Skoro powiedział ci ze to koniec to na siłę byś go nie zatrzymała a nawet jeśli to mogłoby się to i tak gorzej skończyć. Niech cię w poczucie winy nie wpędza. Głupio zrobiłaś ale to nie zdrada.

Gość holenderka85
20 lat masz ... skarbie .... :) Ty jeszcze mało wiesz On Toba próbuje manipulowac mowi Ci nie daj sie, jesli tobie zalezy na nim nadal, to ewentualnie powinnas sprawe postawic jasno i dojrzale, albo wracacie do siebie i jest normlanie , albo niech on da sobie i tobie spokój. Zdziwi sie , ze potrafisz byc stanowcza :)

Gość Barteeeks
Jeszcze pytanie do autorki. Ty czasem sobie nie filtrowałaś lekko z tym kuzynem nawet jak byłaś w związku? Bo widzę tu że miałaś do chłopaka pretensje o tzw "filtr" a mi się wydaje że coś tam wisiało w powietrzu pomiędzy Tobą a kuzynem od jakiegoś czasu. Pisałaś o dobrym kontakcie, a nie był za dobry?;] Sorki ale mimo pijaństwa czy innych głupot nie idzie się do łóżka z człowiekiem który w tych sprawach jest obojętny.

Gość holenderka85
kiedy ja mialam 20 lat poznałam o 13 lat starszego faceta , zakochałąm sie strasznie , no na zabój. A on był takim manipulatorem , ze potrafił mi wmówic , ze go zdadzałam nawet wtedy kiedy spałąm z nim w łozku ! tak mi to wmawiał i ze sama w to pozniej wierzyłą i go przepraszłąam , to była jakas paranoja, kochałam tego idiote, ale on ze mna zerwał tylk dlatego bo inny facet na mnie spojrzał na spcerze !!!!!!! to było 10 lat temu, i dzisiaj smieje sie z siebie jak mogłam byc tak głupia !!!

Gość gość
Dziewczyny są tak głupie, że szkoda gadać. Chłopak tylko sobie smsy wypisywał. A on dała się wybzykać. Więc jest to zasadnicza różnica. Facet gdy rozstanie się z dziewczyną to idzie zalać gębę gorzałą. Dziewczyna zaraz nadstawia tyłka innemu. No bo ona jest w szoku !!!!!! Przestań pisać te durnoty. Jesteś zwykłą szmatą, a te co cię bronią to też należą do tego samego kółka różańcowego dzifek z krawężnika.

Gość gość
A poza tym chyba facet jest bliższy sercu od jego kuzyna. Więc ja uwierzyłabym raczej facetowi niż komuś obcemu.

Gość gość
No kochana to ja jestem jeszcze lepsza! nie jestem z byłym 5 miesiecy, On nie wie czego chce, zerwał.. nie wraca ale seks oczywiscie był, motał mi cały czas, ja myslalam, zew koncu wroci, niedawno przespalam sie z kolegą, nie wiem to był moj drugi facet w łózku, moze chcialam zobaczyc jak to jest ?? Nie wiem. :( No były o tym nie wie, mi jakos nie ulżyło Ale na Boga!! Czemu Ty masz wyrzuty sumienia ?? Przeciez to On zerwał, nie byliscie razem, a co jak on by nie wrócil ? A jestem na 99 procent przekonana, ze po tym seksie by nie wrócił. Mamił by Cie jak ten moj tyle czasu...

Gość gość
to ja wyzej - tez mam 20 lat, były 11 wiecej. :( I Wiem, ze mna manipuluje, Twoj Tobą też, ja dodam, że ta ''zdrada'' pozwoliła mi spojrzeć chłodno na całą sytuację. Już tak nie rozpaczam.