Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzZz22

Odchudzanie i picie wody

Polecane posty

Gość xyzZz22

Mam takie pytanie:Czy na diecie moge pić wode przegotowaną z cytryną? zamiast wody mineralnej.Pije tylko taką wode 2 litry dziennie czy może taka być czy powinnam pić wode mineralną

Gość gość
niby wszyscy dietetycy pieja żeby pic hektolitry wody ale np u mnie to słabo działa jak mam czas diety nie powiem staram sie pic ale wole herbatki ziołowe mineralna tylko w lecie mi wchodzi pozatym jak bedziesz normalnie jesc i jeszcze wlejesz w siebie tyle wody to raczej spadku wagi nie bedzie

Gość xyzZz22
No wlaśnie pije tą wode tak już dobre 3 tyg i ćwicze i waga stoi w miejscu nie wiem o co chodzi

Gość gość
Tylko pijesz wode a co jesz??

Gość gość
Ty jestes anorektyczka,jedz chociaz jakies male posilki tak nie schudniesz

Gość gość
zbyt duza ilosc przyjetych płynów ponoc dziła w druga strone wypłukje mikroelementy wiec we wszytskim trzeba miec umiar w miare możliwosci racjonlana dieta a te płyny w zwiekszonej ilosci to jak dla mnie zasłona dymna to jest placebo

Gość xyzZz22
Nie nie anorektyczką to ja nie jestem na pewno.Nie stosuje żadnej diety.Ograniczam ziemniaki,makaron,ryż jem tylko ciemne pieczywo wszystko w małych ilościach czasami sobie podjadam cos slodkiego i to jest mój największy problem bo nie potrafie sobie odmówić słodkiego.Wytrzymam tak ze 2 tyg bez słodkiego a pózniej i tak nie potrafie sie powstrzymać

Gość gość
u mnie na odwrót od czasu do czasu mam ochote na słodkie bez wiekszego problemu nie musze jesc słodkiego ale uwaga jak nie zjem obiadu w sesie czegos ciepłego w czsie dnia oj to zle mi z tym jem duzo ale juz wieczorem wogóle