Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mieszkanie

Polecane posty

Gość gość

Mam problem, który dłuższy czas męczy. Odrazu po ślubie z Mężem zamieszkaliśmy z moją babcia, wyszykowaliśmy sobie 2 pokoje mamy u meblowane, ale niestety mieszkalismy tam 6 m-cy ponieważ nie mogłam dogadać się z babcia. Więc wróciliśmy do moich rodziców, a tam niestety zostały nasze meble wszystko i to stoi juz 6 lat:(. Na kredyt nas nie stać. Moi rodzice ciągle mówią że albo tamto będzie nasze albo bloki w których mieszkamy z nimi, ale oni sam nie mogą się zdecydować bo raz mówia tak innym razem jeszcze inaczej. Teraz pojawił się nowy pomysł ze strony męża, zeby przeprowadzic sie do jego rodzicow bo obecnie wyszykowali góre i moglibyśmy sie tam wprowadzic i korzystac z mebli które mamy. Ale ja sie obawiam reakcji moich rodzicow i nie chce sie z nimi klocic ale wiem ze jesl podejme decyzje o wyprowadzce to beda obrazeni na nas. A z drugiej strony chce korzystac z tego co mam. Poprostu mam takiego doła co zrobić. Możę wy cos doradzicie. Posze pomozcie

Gość gość
Jesteś pewna ze bedą obrazeni ? Nie wydaje mi się .Chyba dobro dziecka powinno byc najwazniejsze .Jesli nie, to masz rodziców egoistów .....

Gość gość
właśnie obawiam sie ze wlasnie nimi chyba sa bo oni mysla ze jest wszystko wporzadku i dla nas tak lepiej. A mnie naprawde meczy ta sytuacja mamy z mezem prawie 30 lat i chcielibysmy jakiejs stabilizacji.