Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialby aby było inaczej

Czy sie Rozwiesc?????

Polecane posty

Gość chcialby aby było inaczej

przedstawie wam historie sorki za błedy otóz mam zone dzieci dwójke małe w kazdym badz razie zona ma dom ona ma prace ja mam prace i tak sobie zyjemy ostatnio cos sie porypkało zdradziłem ja byla afera ale nie ma pewnosci co do zdrady czy faktycznie była ja zarzekałems ie ze nie bo chciałem ratowac syt i rodzine ona potem znalazla jakiegos fagasa z którym pisała sobie itp nie wiem do konca co było miedzy nimi dowiedziałem sie o tym zrobiłem awanture od tamtej pory mielismy zyc razem szczesliwi zapomnac o tym co było i nie szukac wrazen zdrad itp tylko walczyc o rodzine i na obecna chwile mineło ok6mscy od tamtej pory a ja mam metlik w głowie chciałbym wyjechac i zostawic to wszystko i zyc samemu bez nikogo na nowo ułozyc sobie zycie zagranica i mam problem nie wiem co poczac.... co wy byscie zrobili gdyby wac ciagło do czegos takiego????? cżłowiek ma wszystko dosłownie kasy nie brakuje wszystko jest dzieci z drowe a takie cos chodzi po głowie???? to normalne?

Gość gość
nie kochasz dzieci??nie chcesz miec z nimi kontaktu?

Gość kotlet 23 lata
Wygrałeś konkurs na najdłuższe zdanie na kafeterii, krem do wybielania o***tu możesz odebrać w redakcji. 🖐️

Gość gość
Ile masz lat

Gość gość
Nie masz pewności czy zdradziłeś ?

Gość gość
kocham dzieci a lat mamy po 29 oboje z żona...

Gość gość
a ja mam pewnosc bo ja zdradziłem i zaluje tego bo w sumie tak naprawde od tego sie tak posrało... a nie mam pewnosci czy ona zdradziła ale raczej nie

Gość gość
A ile lat miałeś jak się ożeniłes? Planowany ślub czy wpadka ?

Gość gość
po slubie jakies 5lat slub planowany ale bardziej ona chciała ten slub a ja zgadzałem sie na wszystko bo byłem jak by to powiedziec prawiczek ktorynie zna zycia nie zna smaku zycia... niczego mi nie brakuje wziecie miałem i mam ona tak samo a takie rzeczy sie dzieja...

Gość gość
rozwiedź się, oszczędź żonie życia z takim debilem. Bo trzeba być naprawdę niezłym idiotą żeby się obcych ludzi pytać czy masz się rozwieść czy nie...

Gość gość
To tak jakbyś odpowiedział sobie na pytanie. Ślub był ale tak jakby pod jej naciskiem. Nie byłeś może na to przygotowany, mało znales życie, i mało go przezyłeś. Teraz chcesz to nadrobić i szukasz szczęścia gdzie indziej?

Gość gość
Ty żalujesz ale chlopie zdradziłes pierwszy ,dopiero potem zona zaczeła pisać z tym kimś .Nie wiesz czy do czegos doszlo czy bylo ty tylko pisanie no chłopaku to roznica .... Wyjasnijcie sobie wszystkie sprawy i zastanowcie sie czy chcecie byc razem .Jesli tak ,to polecam terapię małzenską .Naprawdę przynosi efekty gdy ludzie wspólpracują z terapeutą i potrafia przyznać sie do winy .W przeciwnym razie ,szkoda forsy i czasu ...

Gość gość
no dokładnie chyba tak jest kolego badz kolezanko nie poznałem i nie zaznałem wczesniej zycia od 17 lat z nia chodziłem była moja pierwsza kobieta z która wszystko było pierwszy raz i penwie byłem zaslepiony dupa i cyckami i tak wyszło a tera zjest jak jest nie powiem fajnie jest nie czuje do niej jakiegos wstretu itp ale sex lipa i uczucie wygasa nie jest fajnie a tymbardziej ze ogranicza mnie tzn musi byc po jej bo ja np nie moge wejsc na internet bo sadzi ze marnuje czas na to zamiast z nia spedzic czas itp nie mowiac o tym ze jest na nie na moich rodziców oraz rodzenstwo nie wiem ostatnio coraz wiecej popijam sobie tak inaczej rozpijam sie chyba a marzy mi sie wolnosc****ojechanie i pracowanie na samego siebie wiamomo alimenty bym płacił ale... szkoda z jednej strony dzieci materialne sprawy zostawił bym wszystko samochód itp bo po co mi to itp garaz itp na cholere...nie wiem co dalejjak to zyc...

Gość gość
no wlasnie ze keidys zaproponowałem terapeute tego ale ona nie chce słyuszec tego wyjasnione niby zostało wszystko i jestesmy ze tak powiem na prostej ale to nie to ja czuje ze chce czegos innego wolnosci sowbody nie wyszalałem sie za młodu to moze powód

Gość gość
Może to kryzys wieku sredniego Cb dopadł . Sluchaj nie kazdy musi sie wyszalec przed slubem zeby potem pragnac wolnosci .Ty po prostu zony nie kochasz ... Tylko szkoda tych Waszych dzieci . W sumie to Ona tez niedojrzała była skoro za Cb wyszła ....

Gość gość
Ale tylko nie pij ! Błagam w swoim imieniu. To rujnuje i zniszczy ci życie predzej czy później, wiem co mówię bo poznałam takiego faceta. Może warto powalczyć o życie rodzinne, przede wszystkim o dziec****orozmawiajcie, może zbudowanie na nowo szczęścia jest tak blisko. Nie poddawaj się. Tak jak mówiłam nie poznałes do końca życia, ale po części zaznałes go przy żonie. Wszystko się ułoży. Ten terapeuta to może rzeczywiście wam pomoże. Spróbujcie :-)

Gość gość
platny post-i tyle w temacie:O

Gość gość
oczywiscie rozwód jest paszportem do piekła

Gość gość
To zależy od twojego podejścia do tej sytuacji i twojego sumienia.