Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dysfuzja

Kwestia przyjęcia dziecka do świetlicy szkolnej prosze o radę

Polecane posty

Gość dysfuzja

Jaka jest kara za złozenie fałszywej informacji w oświadczeniu o przyjęcie dziecka do świetlicy szkolnej? Niestety ale moja szkoła wymaga by oboje rodziców pracowało a ja nie pracuję. Kolezanka mówi mi bym przybiła pieczątkę jakiegoś zaprzyjaźnionego zakładu pracy bo mam taką mozliwosc np brat ma firmę Koleżanka twierdzi że jesli to zrobię i tak nikt nie bedzie tego sprawdzał ale wolałabym sie upewnić.... jakie macie doświadczenia?

Gość dysfuzja
może jest ktoś kto był w podobnej wytuacji proszę o odpowiedź bardzo mi na tym zalezy bo czas mnie goni

Gość gość
a nie mozesz po prostu iśc do szkoły i porozmawiac powiedziec prawde i tak przyjmą

Gość gość
to po co ma iść do świetlicy skoro nie pracujesz. Nikt nie sprawdzi więc tak możesz zrobić

Ludzie przekręty robią na miliony, a Ty się boisz przystawić pieczątkę? Ja bym się tym nie przejmował, chociaż nie namawiam. :)

Gość dysfuzja
chce by chodził do świetlicy bo konczy zajęcia o 12.30 i w domu się po prostu nudzi, a swiewtlica jest do 15 więc w okresie zimowym pobawi się zje obad chyba nie musze nikomu tłumaczyć jakie sa zalety. Ja tak słyszałam ze nikt tego nie sprawdza ale chciałam wiedziec czy ktos tak wgl zrobił kiedyś czy tylko mówicie ze byście zrobili bo łatwo sie mówi

Gość gość
uppp

Gość gość
Złóż wniosek i napisz zgodnie z prawdą. Jeśli odmówią poproś o pisemne uzasadnienie, bo będziesz się odwoływać. Czasami to wystarczy, czasami tylko mówią, ż eprzyjmują dzieci rodziców pracujących a w regulaminie tego nie ma, a jeśli nie to napisz odwołanie, opisz dlaczego mimo, ż enie pracujesz dziecko powinno być na świetlicy. Musisz ruszyć głową, żeby dobrze opisać.