Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3dziestkaa

Ogłupiałam

Polecane posty

Gość 3dziestkaa

Nie wiem co sie ze mną dzieje! Przez ostatni tydzień coś zaczęło się ze mną dziać złego! Przestałam myśleć. Zapominam się i tracę kontrole nad wieloma rzeczami. Wczoraj wypełniałam papiery firmowe i nagle nie pamiętałam co przed chwila robiłam. Wypełniłam dwa razy ten sam formularz w tej samej sprawie z innymi danymi. Dopiero jak przesłałam formularze do przełożonej zorientowałam sie,że coś jest nie tak. Wzięłam dziś urlop na żądanie. Boli mnie trochę brzuch i bierze mnie na wymioty. Zaczęłam oglądać MTV i głupkowate programy. nie interesują mnie programy i portale naukowe.Nudzą mnie a do tej pory lubiłam tego rodzaju informacje.Tak jak bym się cofnęła w rozwoju intelektualnym do lat gdy miałam "*nascie" a nie "*dzieści". Czy to hormony? Ja już nie wiem! W ciąży nie jestem, bo i nawet to mi przez myśl przeszło.

Gość 3dziestkaa
kurcze nawet trolle nie chca nic napisac...

Gość 3dziestkaa
Czy moze na ten stan mieć wpływ mojego otoczenia? Obok mnie wprowadzili sie młodzi co sobie tam trawki nie załują. Czesto widze ich znajomych na schodach jak popalają. Do mieszkania czasem wchodzi mi ten dym. To sa te znajomi sasiadów z dołu i imprezki sie tam ostatnio odbywały. Czy to moze byc zatrucie tym dymem?

Gość gość
Zatrucie głupotą chyba. Pewnie po prostu jesteś trochę przemęczona. Weź tydzień wolnego, może pojedż gdzieś na parę dni czy coś. Puśc sobie relaksującą muzykę, napij się wina i takie sprawy

Gość 3dziestkaa
wlasnie głupota! Cos mi sie dzieje! a zmeczenie nie wiem czy wchodzi w gre. Prace mam lekką. Jakis czynnik na mnie dziala ze mnie głupota bierze.

Gość gość
nie trzeba mieć ciężkiej pracy żeby się przemęczyć. Zrób sobie badania krwi, może ci czegoś brakuje, takie też mogą być objawy niedoborów żelaza albo czegoś

Gość 3dziestkaa
wlasnie! nawet na to nie wpadłam by przebadac sobie krew....

Gość 3dziestkaa
i co i wlnełam sobie lampkę wina(NAWET DWIE) i jest mi dobrze:) humor mi wrócił....nie, nie jestem alkoholiczką tylko,ze chyba potrzebowałam jakiegoś bodźca do życia. KTO NAPIJE SIE ZE MNĄ?

Gość biZ0n
wyluzuj pośladki !

Gość 3dziestkaa
nie luzuje bo nie o posladki tu chodzi......Mam dzis na wszystko w*********.

Gość olicek
bywa znam wieej oglupionych :classic_cool:

Gość 3dziestkaa
ja dzis spędzam wieczór z krawczykiem i Lapotem:)

Gość 3dziestkaa
I wiecie,że mi sie polepszyło? byłam wczoraj połowę dnia na zewnątrz i dotleniłam sie trochę. Dotleniłam sie trochę wczoraj robiąc sobie 8 km spacer. Chyba sie zatrułam dymem. Rozmawiałam z dziewczyna z dołu co wynajmuje pokój ze znajomymi moich sąsiadów i ona tez ma podobne dolegliwości. Zrobiłyśmy dziś rano akcje jak wychodzili z mieszkania. Postraszyłam ich ze zaalarmuje spółdzielnie i właściciela .