Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mogę przestać myśleć o tym jaką straszną głupotę popełniłam, PRZESTROGA

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny, miałam konto na portalu randkowym i miałam tam ogromne powodzenie, jednak wyklarowało mi się 3 najciekawszych, najstarszy z nich, starszy ode mnie o 2 lata, był najprzystojniejszy, bardzo męski, pisał mi o swojej pracy, dużo osiągnął już, ma własne mieszkanie, ale to mnie zniechęciło, bo nie lubię materialistów :( drugi był młodszy ode mnie, ale studiował przyszłościowy kierunek, opowiadał mi o tym,że zacznie wkrótce staż a po nim bedzie zarabiac kilka tys :O zniechecilo mnie to... trzeci nie miał nic, kiepskie wykształcenie, kiepska praca... i kogo wybrałam? tego numer 3... zauorczyl mnie...a moj przyjaciel uwaza, ze najprzystojniekjszy byl ten co ma mieszkanie, każda normalna by go wybrała~! każda, ale ze mnie idiotka, zwiazałam sie z gołodupcem a on mnie zostawił! ten bogaty pewnie byłby lepszym parrtnerem ;(

Gość gość
ten pierwszy by cie w******* i zostawił

Gość gość
a czemu cie zostawil ?

Gość gość
bo nie poczul wielkiej milosci i motyli w brzuchu

Gość gość
bo nie miał orgazmu :(

Gość odpowiem z drugiej strony
dlaczego uwazasz, ze popelnilas glupote? nie lubisz materialistow, wiec materialistow odrzucilas juz w przedbiegach, sama nie jestes materialistka, wiec nie polecialas na kase i mieszkanie (facet nr 1) ani na kase i jego studia (facet nr 2). podjelas sluszna decyzje. jaka masz gwarancje, ze wyszloby Ci z tym pierwszym albo drugim? jaka? zadnej. a wyglad to nie wszystko. sprobowalas raz, probuj dalej. x NIE POPELNILAS ZADNEJ GLUPOTY :)

oczywiscie nie chce napisac, ze ktos, kto ma duzo pieniedzy i wlasne mieszkanie lub studiuje przyszlosciowy kierunek - jest materialista, NIE. ale tez nie lubie, gdy ktos zamiast przedstawic sie, pokazac jakim jest czlowiekiem - zaczyna od tego, CO ma. a goowno mnie to obchodzi :o :D :D

Gość gość
właśnie widzisz, jak ich skreśliłam, bo stwierdziłam,że skoro są bogaci albo mają perspektywy być bogatymi to nie beda tacy prostolijni, porządni itp. to był błąd, następnym razem nie zrezygnuje z faceta, bo jest bogaty ,teraz rozumiem kobity co nie leca na biednych :(

zbierasz doswiadczenia, nie oczekuj po pierwszej probie ze to ten jedyny. oczywiscie moze tak byc, ale jak nie wypali to nie mozesz popadac w paranoje i gnebic sie myslami ze o tak ten i ten bylby lepszy, na pewno by nam wyszlo. TEGO NIE WIESZ :)

no i przede wszystkim nie wrzucaj wszystkich niekasiastych (nie chce pisac biednych, bo to pojecie wzgledne) do jednego worka.