Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

możliwa ciąża

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z was miała takie objawy ; mrowienie piersi ból krzyża przy dłuższym staniu lub siedzeniu ból w podbrzuszu oraz ból lewego jajnika *dziś dopadły mnie mdłości okres spóźnij mi się 5 dni,później wystąpił i był krótszy niż zwykle zauważyłam kilka żył na piersiach w okolicy brodawek sama już nie wiem,test zrobię w sobotę ale czy możliwa jest ciąża ?

Gość gość
tak to ciaza

Gość gość
Zalezy od tego czy uprawialas seks. Tak czy siak ja mysle ze jestes w ciazy i mozesz sobie odpuscic testy , szkoda pieniedzy, ja wiem co mowie. A teraz na betkę, ciężaróweczko!

Gość gość
Tak to ciaza. Gratulacje!

Gość gość
Oczywiście,że uprawialiśmy seks z chłopakiem,ale starałam się wykluczyć ciąże ponieważ jednak okres mi się pojawił i również był bolesny tylko krótszy o dwa dni ;/

Gość gość
To nie jest oczywiste bo jest tu dziewczyna (patrz kilka watkow nizej) ktora nie uprawiala seksu ale i tak sie boi ze moze byc w ciazy... Tobie radze kupic test i wszystko sie wyjasni. Nikt ci tu nie powie czy jestes w ciazy czy nie. Takie symptomy moze dawac wszystko w tym ciaza i ciaza urojona.

Gość gość
Tak wiem,wiem zdążyłam już przeczytać tę prowokację,zwykła dziecinada.. Wiem również,że nikt mi nie powie,czy to w 100% może być ciąża dlatego też zapytałam czy któraś z was miała takie objawy..zrobię test ale przed tym chciałam się dowiedzieć czegoś na ten temat,podobno do tego służy forum

Gość gość
Gratuluje !

Gość gość
Nikt już się nie wypowie ?;/

Gość gość
juz nigdy nie napisze nic, wszystkie posty pisze jedna osoba, teraz juz wiem, prowokacje same

Gość gość
21:04 nie rozumiem ?

Gość gość
ja mam dokładnie takie objawy przed @