Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prowansalka

problem z chłopakiem

Polecane posty

witam mam problem z moim chlopakiem. spotykam sie z nim od kilku miesiecy i niestety nie pokazal sie z najlepszej strony... przyjechal do mnie na weekend (jestesmy z roznych miast) poklocilismy sie o jakas p*****le i skonczylo sie na tym ze poszedl sie napic alkoholu moja przyjaciolka sie nim przezchwile zaopiekowala nawyzywal ja od szmat i taki najgorszych rozwalilswoj telefon i zaczepial wszystkich ludzi na miescie w sposob agresywny po czym zostal pobity .. wrocil do mnie do domu w stanie strasznym.. i jeszcze moja mama otworzya mu drzwi a on pijany i caly we krwi... po tym zajsciu przypomnialy mi sie jeszcze inne sytuacje kedy sporzywal alkohol i ublizal obcym ludziom .. nie wiem co o tym sadzic jestem w szoku bo nacodzien zawsze byl bardzo spokojny cichy i przemily wrecz..

Gość gość
albo zerwij albo zagroź że zerwiesz jak jeszcze raz sie upije.. Ktos kto nie umie sie zachowywać po alkoholu i nie umie pić odpowiednich ilości nie powinien pić według mnie wcale.. Wiesz to co sie stało to jeszcze pół biedy, gorzej by było jakby taki podchmielony i agresywny wpieprzył tobie.. A skoro zachowuje sie agresywnie po alkoholu to jest to realne... Stąd ja bym radziła radykalne środki.

Gość gość
czyli jak wypije jest agresywny (na trzeźwo spokojny), weź pod uwagę że jak będzie pod wpływem alkoholu będzie Cię bił