Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w związku od 3 lat i czuję się strasznie samotna

Polecane posty

Gość gość

:(

Gość gość
Ja tak czułam się przez 9 lat.

Gość gość
I co z tym zrobiłaś? Rzuciłaś go?

Gość gość
Tak - trochę mi to długo trwało -;( Ale lepiej niż później. Jestem szczęśliwa w końcu!

Gość gość
Nie potrafię odejść mimo, że czasem pod nosem gadam sama do siebie, ze go nienawidzę. Właśnie przez ten związek nie mam nikogo innego i zwyczajnie się boję, że i tak nie poprawię swojej sytuacji.

Gość gość
Ja miałam to samo też się bałam odejść.....ale strach to tylko myśli -;) W końcu nikt za mnie życia nie przeżyje! więc warto walczyć o swoje szczęście i tobie życzę dojścia do takich wniosków .....!

Gość gość
teraz rozumiecie co czuje żona która dowiaduje się o zdradzie i nie odchodzi od męża gdy ten z jakiś tam powodów też uparł sie siedzieć w domu, ma sie ileś lat stażu małżeńskiego , wspólny dorobek,dzieci a może i kredyt jest strasznie trudno zaczynać wszystko od początku w tym kraju , no poprostu czasami sie nie da wy jesteście młode i niezwiązane niczym, uciekajcie prędko z takich toksycznych związków

Gość gość
Ciężko jest mi uciec, gdy nie mam przyjaciół i zostanę sama jak palec, już absolutnie. W dodatku moja matka uważa, że przesadzam(i to budzi moje wątpliwości, obwiniam siebie). A ja mam problemy z którymi muszę radzić sobie zupełnie sama i nie mogę o nich porozmawiać z nikim a mój facet ma to chyba w d***e. W ogóle mnie nie rozumie i nie umiemy ze sobą rozmawiać.