Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem artystką

Polecane posty

dobra, jesteś miękki jak puchowa poduszka, lepiej Ci z takim opisem? Przede wszystkim - to jest prowokacja. Więc tak, można się pośmiać bo autorka pewnie nic nie tworzy i pewnie zakładając ten temat miała nadzieję, że zaczną się rzucać. Zamiast tego można się trochę pośmiać :)

Bezcelowy temat którego autorka nazywa się "artystką". O nic nie pyta, o niczym nie proponuje rozmowy, po prostu stwierdza fakt, że jest artystką. Nie, w ogóle nie brzmi jak prowo.

Gość gość
Bo to dobra prowokacja. Kiedyś dla jaj napisałam jak to mi się świetnie w życiu wiedzie, jestem zadowolona, praca świetna, wypłata z******ta, chłopak cudowny, a do tego jestem artystką i zgadnijcie do czego przyczepili się najbardziej ^^

gość - no widzisz :P W każdym razie, gdyby temat był propozycją rozmowy o tym jakie artystyczne zainteresowania mają forumowicze to super. Można porozmawiać, powymieniać się ideami, preferencjami itd. Tutaj nie ma nic, gołe stwierdzenie. Poza tym masę osób zaczęła drażnić amatorska fotografia robiona na ustawieniach "auto" w Nikonie, wystawiana na facebooku pod szyldem "Ktoś Tam Photography". Więc pewnie o to autorce chodziło.

Gość gość
jestem z zawodu artystą plastykiem po ASP, w dyplomie mam mgr sztuki.Nie mówie o sobie artystka, najwyzej w rubryce zawód piszę art.plast. Ale jak sie ktos czuje artystką - jego sprawa.

Gość gość
ale jajajajajajjaja hahahahahahhaha

Gość Escobar997
rozstrzelać wszystkich artystów

Gość gość
Artystą może być każdy jeśli ma jakieś zdolności a papierek nie jest ważny w tym przypadku. Ja lubię robić zdjęcia ale nie nazywam się artystką. Kto chce mi pomóc wygrać konkurs na fejsie, artyści czy nie, każdy głos się liczy. wystarczy polubić zdjęcie pod tym linkiem http://www.facebook.com/photo.php?fbid=814364025255725&set=a.814363998589061.1073741833.129225813769553&type=1 Bardzo wam dziękuję.

Gość gość
ooo to trzeba by było wystrzelać całą młodzież i połowę dorosłych samozwańczych artystów

Gość gremlinnn
Tak, z definicją arcydzieła też jest problem:) od dłuższego czasu istnieje kilka różnych propozycji, które są ze sobą sprzeczne :D i odnoszą się do całkowicie różnych rzeczy i pojęć, hehe Praca -- zniewoleniem, a artysta ma być wolny? :D Od wszystkich więzów na tym świecie nie masz szans się uwolnić, żyjąc. Można być wolnym, pracując. Nie wiem zresztą czy to ważne, że nie pracuję na etacie :D

moorland nie obraź sie ale powinnas zrobić sobie przerwę od kafe, facke zbóka i w ogóle internetu bo ci sie rzuciło na resztki centralnego układu nerwowego;)

Gość gość
teraz kazdy robi zdjecia amatorsko i uwaza sie za artyste,a iluz to amatorow uwaza sie za profesjonalistow i np. robi zdjecia slubne...masakra.

shere - akurat ty nie jesteś zdolny kogokolwiek urazić. Poza tym...nie miałeś już nie czytać tego tematu?

a którą radą? Tą o odstawieniu internetu czy tą z postu o 21:38? ;)

jeżeli czujesz sie poybem to zapraszam na terapie o której pisałem w tamtym poście;)

shere - już nie wykręcaj. Próbowałeś bronić kiepskiej prowokacji, nabluzgałeś i teraz wstawiasz uśmiechnięte emotki. Z nas dwojga to ty odstaw neta - za dużo emocji u ciebie wywołuje.

ale nie ważne czy to prowokacja czy nie.Nie zmienia to sensu twoich wypowiedzi i setek założeń które poczyniłas na zasadzie czystej spekulacji.Ty tu sama ze soba gadasz na tym topiku. Nikt inny potrzebny nie jest.Denerwujesz mnie.

zresztą ide bo mam dosyć gryzienia się z miejscową fauną. Ja tu tylko na polowaniu jestem a ty nie jestes moim celem więc bywaj zdrów

to nie czytaj moich postów. Takie tematy pojawią się właściwie codziennie - i wszystkie to prowokacje. Mogę sobie zakładać co chcę, autorka i tak nic więcej nie napisała (kolejna cecha durnego prowa). Nie połknęłam kija żeby tak poważnie do tego podchodzić ;) Twoje posty też mnie rozbawiły, więc nie wiem o co się rzucasz :D

rzucam sie o to, ze trzeba było napisać że to prowo a nie pisać jakieś bzdury, które ktos mógł wziąć na poważnie bo nie jest takim starym wyjadaczem jak ty tylko nowym userem.koniec końców narobiłas więcej szkód niz założyciel prowokacji.Miałem paranoje więc widze dokąd zmierzasz:P

"Szkód"? Ty naprawdę strasznie się przejmujesz tymi tematami :D

siedzisz w UK to sie nie wp*****laj w mój ojczysty język z łaski swojej.Ty k***a widze najmądrzejsza na świecie jestes i znasz się na wszystkim najlepiej.Nic dziwnego, ze se przygarnełas jakiegoś c***owatego flegamtyka bo inny by cie juz pogonił dawno.W*******lj i sram ci do ryja na dobranoc...

Teraz nawet wypowiadasz się o ludziach których nie znasz. I ta kultura. :D Naprawdę śmieszny z ciebie facet.