Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam schudnąć POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Nie mam już sił na odchudzanie, jeszcze 3 lata temu miałam świetne, wysportowane ciało- rozmiar S Od 3 lat jestem w związku z chłopakiem i przytyłam do romiaru L ! Niestety ale uwielbiam jeść, szczególnie słodycze i jak sie spotykamy gdzieś na mieście to mój chce zawsze coś zjeść i zaprasza mnie na pizze, do restauracji, spędzamy razem każdy nasz wolny dzień i nie mam czasu na ćwiczenia. Studiuje dziennie i pracuje więc jestem tak padnięta po pracy ze juz mi sie nie chce cwiczyc i nie mam czasu na gotowanie zdrowego jedzenia. Jem byle jak na szybko, zazwyczaj kanapke i obiad o 22 :/ pracuje po 12 godzin i po pracy albo przed ucze sie na egzaminy. Znacie jakieś dobre tabletki powstrzymujące apetyt ?

Gość gość
N ż d

Gość gość
Powiem ci tak!! od samych tabletek nie schudniesz, po 2 nie szukaj wymówek typu: praca, studia bo niestety ale bez ruchu i diety nie schudniesz i żadne tablety ci nie pomogą. Mniej jeść a przede wszystkim 5 posiłków co 3 godziny, pic tylko wodę o napojach zapomnij zresztą o słodyczach, fast foodach również:) Usprawiedliwiasz się że facet cie na pizze zaprasza ale kto ci każe to jeśc? sama sobie to robisz. Ja mam problem z wagą od 5 lat wcześniej ważyłam 50 kg teraz ważę 65 i biorę się juz setny raz za dietę i ćwiczenia tylko tym razem przemyślane wszystko. C wiczenia minimum 3 razy w tygodniu po 1,5 godzinki. Bieganie, aerobik, rower, basen bez znaczenia. Bez tego zapomnij że waga pójdzie w dół a jak pójdzie to tylko na miesiąc lub dwa na tabletach..

Gość kokosowemalibu
zapraszam na swój temat właśnie z problemem wagi :-). możemy się wesprzeć i porozmawiać na temat żywienia i ćwiczeń :-)

Gość gość
ja też się muszę odchudzać

Gość gośćola
Ja również mam problem z wagą. Mam 17 lat , od pewnego czasu prowadzę aktywny tryb życia , i zdrowy . Dużo ćwiczę , treningi dobieram na całe ciało schudłam 3 kilogramy w tydzień ale na nogach porobiły mi się ogromne mięśnie . Wyglądają strasznie, przez nie nogi zrobiły się jeszcze bardziej obszerne i rozrosły się , to samo zrobiło się z ramionami oraz miejsca w okolicach bicepsów. Czuję się jak mężczyzna , mam większe mięśnie u nóg i rąk od moich najbardziej wysportowanych kolegów. co z tym zrobić?

Gość gośćola
Ważę bardzo dużo 73.5 kg na 163 .

Gość autorkaa tematu
Zaczęłam ćwiczyć z Mel B. Treging 10 minut wiec tyle spokojnie powinnam znaleźć czasu :) Zobaczymy jakie beda efekty

Gość gość
Sa tabletki ktore powstrzymuja Cie od zjedzenia czegos slodkiego. Ja tez chce sie wziac w koncu za siebie

Gość gość
Napisz do mnie na maila (izagrabowskaaprokonto.pl) napiszę Ci, jak mi się udało schudnąć 7 kg w ciągu miesiąca, a prowadzę podobny tryb zycia do Ciebie. Siedze teraz na tel. wiec za duzo pisania.

Gość gość
wystarczy zielona herbata i rooibos surowe warzywa i owoce i samemu sie chudnie bez wysiłku

Gość terika
najważniejsze jest regularne jedzenie zdrowych posiłków, po drugie sport a po trzecie to wspomaganie metabolizmu i utrzymywanie odpowiedniego poziomu glukozy porpzez przyjmowanie naturalnych suplemnetów takich jak np 2be slim

Gość gość
Ja przez dłuższy czas nie mogłam zrzucić nadwagi, chociaż byłam na diecie i nawet ćwiczyłam. Efekty przyszły dopiero wtedy, gdy zaczęłam jeszcze brać suplement przyspieszający spalanie tkanki tłuszczowej figura extraslim. Fajnie działa, jest naturalny, więc nieszkodliwy i ma dobrą cenę.

Gość Dzagaep85
Hmmmm, wiele jest środków na odchudzanie, ale które działają? Nieliczne z nich. W miarę wiarygodny ranking działąjących można zobaczyć tutaj: http://moczdrowia.pl/chudnij/