Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokosowemalibu

START z waga 98

Polecane posty

Gość kokosowemalibu

witam wszystkich :-). wiem wiem. jest pełno takich tematów ale ciezko jest wbic się w temat gdy każdy każdego juz poznał :-). a wiec jeśli jest ktoś ze mną z duża waga do zrzucenia serdecznie zapraszam ja startuje z waga 98,8 przy wzroście 166, jestem na diecie od tygodnia, przez tydzień udało mi się zrzucić 2 kg :-). a pozostało jeszcze sporo. zmienilam swoje nawyki żywieniowe zamiast białego chleba jem chrupki, nie slodze nie uzywam masła, nie jem słodyczy ani nic takiego, jem dużo owoców :-) obiady staram sie jeść normalnie tylko z umiarem, i przede wszystkim dużo dużo wody niegazowanej:-) kolacje często zastępuje jogurtem bądź owocem. dokładniej będę pisać co wieczór co zjadlam. kupilam sobie piłkę fitness i cwicze na niej codziennie, planuje również kupić rower :-) także zapraszam wszystkich chętnych, z duża waga i ta mniejsza :-)

Gość gość
ile masz lat?

Gość kokosowemalibu
20, wiem wiem zapuscilam sie , ale pora aby cos wkoncu zrobić :-)

Gość gość
to że w wieku 20 lat tyle ważysz na pewno nie jest tylko twoją winą, na pewno nie przytłaś w ciągu kilku miesięcy ale miałas już w dzieciństwie problemy z nadwagą , prawda? co robisz , pracujesz, uczysz sie?

Gość kokosowemalibu
tak i owszem. podobno genetycznie ;p tak, pracuje, ale znajduje czas na wszystko :-)

Gość chudsze do wakacji
cześć ja też jestem od tygodnia na diecie. Mam nadzieję, że osoiągniemy swoje cele.

Gość kokosowemalibu
odpowiedz na jakiej diecie jesteś :-). co robisz, czy cwiczysz :-). i z jaka waga starujesz :-)

Cześć dziewczyny serdecznie zapraszam Was do wątku odchudzanie z dużej nadwagi. My też mamy ponad 90 kilosów do zrzucenia ;-) znajdziecie u nas sporo jadłospisów i przepisów.

Gość chudsze do wakacji
startuje z 75,5. Na żadnej konkretnej diecie nie jestem. Raczej będę się opierać na zasadach zbilansowanego żywienia. Staram się zjeść kcal około 1800. Choć musze przyznać, że dzisiaj za mało zjadłam:( Właśnie zastanawiam się co jutro będę jadła. Co do ćwiczeń to chodzę na siłownię. Planują ćwiczyć 4-5 razy w tygodniu. Z tego względu moim wyznacznikiem "chudnięcia" nie będą kilogramy a centymetry. Niestety ale schudnąć jest najprościej, gorzej jest utrzymać wagę:(

Gość kokosowemalibu
z chęcią zajrze na wasz wątek, może podlapie parę fajnych przepisów :-). ojj tak, wiem cos o utrzymaniu wagi bo juz raz byłam na diecie schudlam wtedy ok 20 kg ale jak widać nie dopilnowalam się i teraz mam efekty ok 100 kilogramowe ;) no tak, mierzenie ponoć jest lepsze niż ważnie, tez sie mierze ale jakoś te ubywajace kilogramy bardziej mnie przyciągają ;p ja to mam chęć na warzywa na parze i może właśnie jutro to wykorzystam. na mojej diecie ogólnie jem obiady normalnie tak jak rodzinka, niestety czasami nie mogę sobie pozwolić na oddzielne gotowani, wiec czasami znajdą się ziemniaki czy piers z kurczaka w panierce... ale to tak jak mowie na poprzedniej diecie również jadlam tak samo i udało się, wiec lidze ze teraz również się uda :-)

Gość gość
ja.z waga 92 i niedoczynnoscia tarczycy. wiek 24lata

Gość kokosowemalibu
witamy witamy :-). stosujesz jakaś konkretna dieta? czy rozpoczynasz cos w tym kierunku? niestety o niedoczynnosci tarczycy wiem bardzo malo, jedynie tylko co obilo mi się o uszy ze właśnie się tyje....

Gość gość
o niedoczynnosci sie dopiero co dowiedzialam. koncem mies mam potwierdzic badaniami hashimoto i wtedy dostisowac diete. chwiliwo unikam tego co tuczy i cwicze codziennie 30-45min :)

Gość gość
witam ja tez mam hashimoto pilnuj sie ja przytylam 25kg wciagu 1,5roku kup sobie ksiazke dr sandra cabot 'leczenie chorob tarczycy',zeby sie odchudzac trzeba oczyscic watrobe i jelita ,

Gość gość
zęby było tak pięknie zebym mogła pływać... iestety nie mogę, tak spacerki SA codzienn

Gość kokosowemalibu
oj nie wysłało mi całej wypowiedzi ;/ odezwę się wieczorkiem

Gość kokosowemalibu
witam was wszystkich :-). dzisiaj dzień minol mi bardzo szybciutko i przez to zapomnialam zjeść podwieczorka :( no ale czasami się juzbtak zdarza, a wiec dzisiaj mój jadłospis wygladal tak; śniadanie 3 kromki chrupkiego pieczywa z szynka i serem topionym naturalnym i świeżym ogorkiem zielonym drugie śniadanie jogurt naturalny z płatkami owsianymi obiad pomidorowa ( bez śmietany ) z ciemnym makaronem kolacja 2 kromki chleba chrupkiego z szynka pomidorem i jajkiem i niestety ale dzis nie miałam kiedy pocwiczyc, gonilam urzędy dzisiaj ;p jutro muszę nadrobić zaległości :-). a jak wam minol dzisiejszy dzień? :-)