Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meluzaa

problemy z higieną intymną partnera

Polecane posty

Drogie, Ostatnio miałam nieciekawą przygodę intymną z moim stałym partnerem. Jestem ciekawa jak zareagowałyście w mojej sytuacji. Dochodzi do zbliżenia w pozycji 69, gdy tylko tylko zbliżyłam się do krocza mojego ukochanego poczułam lekkie odrzucenie i powiedziałam "Dzisiaj się nie polubimy" i zrobiłam charakterystyczny sobie grymas. Moj kochany po tej informacji bardzo się zmieszał i zamknął w sobie. Trwało to około godziny zanim przerobiliśmy temat. Jednak wydaje mi się, że coś między nami umarło. To było jak profanacja naszej intymności. Co byście zrobiły na moim miejscu? Jak myślicie czy u mojego partnera, po mojej niepohamowanej szczerości, coś się zmieniło i może to wpłynąć na nasz związek?

Gość gość
mysle ze raz taka sytuacja zasiadla ziarno niepewnosci w tobie, przez co seks oralny moze byc dla ciebie nieprzyjemnym wspomnieniem. zalezy tez jak wygladal przebieg waszej rozmowy, bo moglo robic mu sie glupio, ale latwiej byloby gdyby wszystko bylo przekazane w raczej zartobliwy sposob. bo nie wazne jest co mowimy, wazne jest jak to przekazujemy. no kijowa sytuacja, mowie jako facet

Gość gość
dodam. mysle ze to od ciebie chyba teraz zalezy czy sie z tym uporasz, bo on na pewno juz bedzie sie kontrolowal, skoro zrobilo mu sie glupio po tej sytuacji

Gość gość
a ja radzę czekac z sexem do ślubu

Gość gość
ech, odwieczny problem. Nie ma się co oszukiwać. Jeżeli facet ma "za zapletkiem" to trudno o "dziki seks". Fuj! Szczerość za szczerość powinna być. Po co udawać? Chcesz aby facet był czysty i co w tym dziwnego? Dlaczego wymaga siź super taktu od kobiety? W końcu kobieta "dzieli się" najintymniejszym miejscem na swoim ciele. Dlaczego ma się obchodzić z tematem jak z "jakiem"??? Sama bym powiedzała to co autorka i tyle. Ewentualnie zasugerowała prysznic chociaż....raczej nie. Jestem osobą która nie ogarnia i nie lubi niedomówień w każdej sferze. A jeżeli facet ma z tym problem....to jest JEGO problem. Nie chcę w łóżku "śmierdziucha" skoro sama nad wyraz, staram się byś "smaczna". Jeżeli faceta "ubodły" słowa autorki, to dla mnie był by znak niedojrzałości. Skoro ludzie dzielą się intymnymi narządami, tak samo powinni dzielić się tym, co im przeszkadza w pożyciu intymnym.

Gość gość
P.S Przepraszam za okropne literówki!!!!!!!! Klawiatura za mała.

Gość gość
wybaczamy. tym razem :)