Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny są wyjątkowo mściwe Piszę to z perspektywy kobiety

Polecane posty

Gość gość

Naprawdę. Nie wyobrażam sobie zeby faceci w ten sposób załatwiali problemy. Pozornie miłe i uśmiechnięte a za plecami obgadują i knują intrygi. To jak upokorzyły publicznie moją kolezankę przechodzi ludzkie pojęcie. Podobnie sprawa się ma z obrażaniem. Kłótnie o byle co i foch na parę lat. Śmiać mi się chce z powodu dla którego nie gadam z moja była przyjaciółą od roku. Masakra jakaś

Gość gość
Powód musi być a że jest to zazdrość patoli :D

Gość gość
zgadzam się, również jestem dziewczyną i mam coś takiego, że nienawidze jak ktoś się na mnie obraża i sama nie obrażam się również nigdy na nikogo. jak ktoś przekroczy pewną granice to mu poprostu o tym mówie i tego samego oczekuje również od innych

Gość gość
A to nic nowego. Nikt tak niepotrafi upokorzyć kobietę jak kobieta. Sama się nieraz dziwię skąd tyle jadu od "koleżanek"??? Nie wybielam się, ale ja tak po prostu nie potrafię! Czułabym się paskudnie sama ze sobą.

Gość gość
Kobiety sa teraz agresywniejsze od facetów .Szczególnie to widac w sobotę w nocy na ulicach .Masakra .O mściwości i zawiści nie wspomnę .:-(

Gość gość
ja od podstawowki nie lubie kobiet bo doznalam od nich tylko zla i podlosci -za nic nie uwierze w kobieca przyjazn i solidarnosc , w dobre intencje kobiet i nie spotykam sie z nimi towarzysko zeby nie dostac noza w plecy

Gość gość
smieszą mnie ksiązki chwalące kobieca przyjazn i spotkania w kobiecym gronie -dla mnie to horror wiec obywam sie bez tego

Gość gość
Sama nie jestem swieta i zgadzam sie

Gość gość
przeraza mnie okrucienstwo kobiet wobec innych kobiet dlatego nie spotykam sie towarzysko z kobietami, unikam ich jak moge