Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

walka z cellulitem z bingo spa

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny, czy znacie i polecacie jakieś konkretne produkty tej firmy do walki z cellulitem? wybór jest ogromny, a ceny od ok 20 do 200 zł, więc nie ma szans na wypróbowanie wszystkiego. czekam narazie na koncentrat cynamonowo kofeinowy, ale jednocześnie czytam i przeglądam co tam jeszcze warto kupić.

Gość gość
amerykańscy naukowcy dowiedli już, że nie ma większego znaczenia rodzaj kosmetyku wklepywanego w ciało, tylko systematyczny i odpowiednio wykonywany masaż, a ty wciąż wierzysz, że kofeina w kremie da lepszy rezultat niż zwykła wazelina? :classic_cool:

Gość gość
akurat porównując opinie tych produktów z takimi dostępnymi w drogeriach, to internautki są zaskoczone skutecznością. wszystkie opinie są pozytywne, więc czemu nie spróbować?

Gość gość
jak się czujesz z byciem ofiarą internetowego marketingu? chyba dobrze, bo bije z ciebie taka pozytywna energia :classic_cool:

Gość gość
nie chcesz to nie wierz. na moje niektóre znajome działają nawet eveline, lirene, ziaja etc. jak nie masz nic do powiedzenia na ten temat to po co piszesz?

Gość gość
Nie ma żadnego kosmetyku który zwalcza cellulit. Proszę, przyjmnij to do wiadomości i nie wyrzucaj pieniędzy w propagandę. Jeżeli masz małe, zrozum....MAŁE namiastki cellulitu, to możesz je zwalczyć tylko i wyłącznie poprzez systematyczny masaż (nawet zwykły cukier kryształowy działa cuda i jest o wiele, wiele tańszy !!!) Ci, którzy twierdzą że kremy itp działają, cierpią na mentalną dysfunkcję albo, za takimi opiniami stoi koncern kosmetyczny. Poczytaj na ten temat w książkach z prawdziwego zdarzenia.Wysil się i sprawdź źródła!

Gość gościu54986
gadaj zdrów. Przez takich niedowiarków jak ty walczyłam znacznie dłużej z cellulitem niż musiałam - bo wierzyłam że kosmetyki nic nie dają. Ale w końcu jakimś cudem trafiłam na blog cellulitowo. Zobaczyłam zdjęcia dziewczyn przed i po - zwykłych dziewczyn prowadzących blogi. I pod wpływem chwili kupiłam. Jestem bardzo zadowolona z tej decyzji. Po miesiącu cellulit jest praktycznie niewidoczny. Muszę ścisnąć skórę żeby zobaczyć nierówności. Skóra gładka, napięta sprężysta. Pupcia - efekt WOW. Więc mów ile chcesz że nie działa - ze to masaż. Ale to guzik prawda. Akurat w tym temacie z tymi kosmetykami to nie masaż tylko owijanie ciała - czyli body wrapping. A z twoich postów wynika że o nim nie masz pojęcia - nawet nie wiesz jak działają, jak mają być wykonywane zabiegi - a dyskutujesz. A wracając do pytania. Ja też stosowałam koncentrat cynamonowo - kofeinowy. Z papryka nie zaryzykuję - ten 100% za mocno mnie grzeje. Kupiłam sobie jeszcze do peelingu algi. I wykonuję peeling w inne dni niz body wrapping A specjalnie dla niedowiarków poświęciłam się i poszukałam ten wpis ze zdjęciami http://cellulitowo.pl/walczysz-z-cellulitem-i-rozstepami-poznaj-kosmetyki-ktore-naprawde-dzialaja/

Gość gość
wreszcie konkretna odpowiedź. ja jestem pewna, że kosmetyki na cellulit działają, mimo iż mi żadne eveliny, lireny nie pomogly, ale moim koleżankom owszem. tylko, że mój cellulit mam już od lat, nie pamiętam od kiedy ( musiałam byc młodziutka bardzo kiedy się zaczęło). być może nie na każdego te cuda zadziałają, bo zależy od czynników indywidualnych. teraz czekam, aż przyjdzie ten koncentrat i za jakiś czas chętnie podzielę się tu z wami efektami. myślałam, żeby zamówić jeszcze u nich np. Żel do ciała BingoSpa z centellą i kofeiną żeby nim robić sobie masaże, a koncentrat zostawić do wrappingu. dodatkowo chce kupić banki chińskie (ponoc efekty są też super). obecnie ćwiczę, unikam słodyczy i robie sobie masaże masażerem avon + oliwka antycellulit ziaji :) zaczynam też stosować domową maseczkę z kawy, kakao, ibmiru i cynamonu.

Gość gość
szkoda, że takie małe zainteresowanie tematem :P nie ma tu zadnej co sie pozbyła tego kolegi z ud/ pośladków i innych czesci??

Gość prawictwo pospolite128
nie ma sensu walczyć z czymś co jest wpisane w element bycia

Gość prawictwo pospolite128
kobietą

Gość gość
bez przesady. nie każda kobieta ma cellulit. niestety my biale kobiety mamy większą skłonnośc do niego:/

Gość gość
faceci mieają cellulit na brzuchu :S czyli też są tak naprawde babami?

Gość gość
BingoSpa wlasnie beda najlepsze do walki z cellulitem. Zobacz jak szeroka oferte produktow mają; wlasnie na cellulit. Wiadomo, ze ze skorka pomaranczowa trzeba walczyc kompleksowo, bo inaczej nic z tego, a BingoSpa wlasnie to umozliwia. Trafilam ostatnio na wpis na blogu http://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=51132343#post51132343 o glownych zaletach tych kosmetykow i wlasnie walka z cellulitem byla jednym z nich :) Mozesz tam sobie poczytac wiecej.

Gość miskasz
Hildegard Braukmann, do tego systematyczność i powinno być ok. Chodziłam również na zabiegi do Beauty Center w Józefowie - bylo widać stopniową poprawę, ale generalnie kluczowe w tym wszystkim jest działanie - sama ta skóra ładna się nie zrobi.

Gość Reanr1
To jest czyste wariactwo zachwalac produkt rakotworczy w skladzie jest ogromna ilosc skladnikow drazniacych i to nie sa gozdziki cynamon chodzi o CI16185 Amarant ktory uszkadza watrobe, plod i nerki jest rowniez wskazany jako czynnik rakotworczy i teratogenny dodatkowo wzmiociony 3 parabanami rowniez na liscie rakotworczej itd itd wy to jeszcze folia owijacie to jakas masakra !!

Gość gość
prawdopodobnie nieskuteczne, Od siebię mogę polecić produkt, który mi pomógł ze zmarszczkami strona producenta: impreskin.usa.cc