Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda starucha

Siwe włosy a wasz wiek

Polecane posty

Gość gohmmść
Ja mam 26 lat i zwracano mi uwagę ze siwieje przed 18 rokiem zycia) i nie miałam stresów , wiec siwe włosy to po prostu geny, a nie efekt starości, bo stara nie byłam i nie jestem

Gość gośhhć
Co do tych co piszą, ze to nie geny to mylicie się, u mnie zero stresów, nigdy nie używałam farb do wlosow makijażu itd. a siwialam juz za dzieciaka i nadal siwieje, a jestem mloda

Gość gość
A odsiwiacze nie działają?

Gość gość
pierwszy siwek pojawil sie jak mialam 20 lat u mnie w rodzinie szybko sie siwieje,, ale wszystko przebil moj syn gdyz od 13 roku ma kępke siwych włosów

Gość Barbara gość
skończyłam 70 lat i nie mam ani jednego siwego włosa, współczuję młodym zwłaszcza tym, którzy nie akceptują tego faktu

Gość gość
Pierwszy siwy 30, teraz 37 i nadal dość mało. Głównie geny, np moje koleżanki, które miały ojców, którzy osiwieli jako nastolatkowie, niestety ale miały identycznie.

Gość siwusekbrutusek
Mam 32 lata i gdybym się nie farbowala to 80 proc włosów mam siwych...zaczęło się w liceum od kilku..teraz co 3tyg musze się farbowac. ...

Gość gość
35 ani jednego siwego ale co z tego jak liche :(

Gość gość
Nie zawsze to geny, mama posiwiała po 65 r. ż. , tata po 70 (!) a ja mam 35 i mam 5 siwych włosów!!!

Gość gość
29 lat i zaczęłam siwieć po ciąży. Mam ciemne włosy ale nie zamierzam farbowac ton w ton. Póki się tak nie rzucają w oczy będzie sombre. Potem w miarę zwiększania się ilości siwych będą refleksy jasne. I tak zejdę do jasnego koloru zanim całkiem osiwieję, to nie będą się tak rzucać w oczy.

Gość PolaBrodi
Ja na siwe włosy wybrałam preparat gr-7 i jak najbardziej przyniósł oczekiwany efekt. Polecił mi go fryzjer. A teraz ja mogę polecić go wam na pewno działa.