Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

cześć wszystkim. bardzo potrzebuję waszej pomocy, a mianowicie nie wiem czy dobrze robię albo po prostu za dużo wymagam od niej. chodzimy ze sobą długo, mieszkamy dość bardzo blisko, ale niestety uczę się w innej mieście i mieszkam w internacie, więc spotykamy się tylko w weekendy. dziś wziąłem sobie wolnego dnia od szkoły, szczerze to chciałem jej odprowadzić do szkoły i być z nią sam na sam, ale okazało się ze po drodze zadzwoniła do koleżanki aby wyszła i spotkać się z nami, później staliśmy pod szkoła, i przyszły jej koleżanki ze szkoły, przedstawiła mnie jako jej chłopak. na pożegnaniu dała mi tylko buziaka i nic więcej nie powiedziała o tym co chciałem usłyszeć te dwa słowa od niej, powiedziałem żeby mnie przytuliła ale po cichu szeptała 'tomek' i oddalała ode mnie. nie możemy się spotykać normalnie w weekendy z powodu jej ojca o tym jak dowiedział się kiedyś ze piję i palę, i od tamtego czasu zabronił się nam spotykać, więc widzimy się tylko minimalnie 10-20 minut. czy ona po prostu musi podążać za koleżankami, czy jej koleżanki są ważniejsze ode mnie albo po prostu mam się z tymi nie przejmować? fakt, przy niej zawsze staram się dużo mówić, ale zaskoczyło mnie ten fakt o tak sobie poszła prosto do szkoły z koleżankami, jedynie co przychodzi mi do głowy, to może ona wstydzi się przy nich? proszę odpowiedź, będę wdzięczny.

Gość gość
UP

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
w innym mieście* naprawdę potrzebuję waszej pomocy, co o Tym sądzicie? iż fakt że ona mnie kocha bardzo mocno i nie chciałaby tego popełniać błędu z tego. ale nie podoba mi się że tak robi..

Gość gość
up