Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda_27

Czy podjełybyście taką pracę

Polecane posty

Gość Magda_27

Ostatnie 2 lata pracowałam jako opiekunka osoby starszej w angli, niestety osoba ta 4 miesiące temu zmarłą, a ja wróciłam do Polski, teraz dostałam ofertę pracy w opiece nad 22 letnim niepełnosprawnym chłopakiem. Jest częściowo sparaliżowany gdyż miał wypadek na motorze 3 lata temu. Praca polega praktycznie na wszystkim czyli opieka 24h, ale jest nieźle płatna 400 funtów tygodniowo z zakwaterowaniem i wyżywieniem, ale mimo wszystko mam troche obaw. Obowiązków jest więcej niż miałam ostatnio w tym są wyjścia na miasto, do sklepów czy na spacery 2 razy w tygodniu minimum, pomoc we wszystkich czynnościach w tym tych najgorszych, mam troche obaw bo to wkońcu młody facet i nie wiem co robić co wy byście zrobiły ?

Gość Magda_27
sądzę, że tak poniważ w obowiązkach jest podane cewnikowanie i zmiana pieluch, dochodzi jeszcze pomoc w rehabilitacji, moja poprzednia starsza Pani to w zasadzie tylko leżała, więc troche sie wacham czy sobie poradze. Mam ukończony kurs pienęgniarski także umiem co nieco.

Gość Magda_27
a wy tylko o jednym :P ale włąśnie troche sie tego obawiam, on pewnie nigdy nie miał kobiety i czy dlatego nie szukają młodej ?

Gość gość
Szukają młodej, zeby m mogła go podnosić i wozić na miasto masturbacja raczej nie wchodzi w gre, moze rozmowa?

Gość Magda_27
no jest w obowiązkach wspólne spędzanie wolnego czasu.

Gość Magda_27
up

Gość Magda_27
bede mu napewno myła...

Gość Magda_27
jestem wyposzczoną dziewica mam nadzieje że bedzie mu stał.

Gość Magda_27
pod skórką wymyje języczkiem

Gość sie zapytuje
skoro jesteś po kursie pielęgniarskim to powinnaś dać radę:P Ja na twoim miejscu brałabym tą pracę, chłopak jest mlody, pewnie dlatego szukali młodej opiekunki... sparaliżowany czy nie, to myślisz jakby się czuł gdyby jakaś rura 50lat miała mu myć intymne części ciała, jakby z taką "babcią" miał spędzać czas, o czym gadać... Bierz tą pracę, może się nawet skumplujecie :D

Gość gość
Ludzie wy normalni to nie jestescie :o az zal

Gość przypadkowaa
Ciekawe jak On się bedzie czuł, jak bedzie go myła młoda dziewczyna. Nie wydaje mi sie ze komfortowo.chyba cos jest nie tak, bo on sam pewnie takiego układu by nie chciał. Zastanów się czy podołasz fizycznie. pewnie trzeba go bedzie podnosić, nie boisz sie o swój kręgosłup?