Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pak USIA

PIERWSZA MASTURBACJA

Polecane posty

Gość Pak USIA

hej! musialam tutaj napisac bo wczoraj zdazylo sie cos dziwnego, ogolnie nie mam jakiegos tam nie wiadomo jakiego popeu, libido tez niskie (tabsy anty, ktore rzucam :p) gadalam wczoraj ze swoim facetem przez telefon i poszlam spac nagle zza sciany zaczely dochodzic odlosy kochajacej sie pary i o dziwne podniecilo mnie to :p zaczelam sie tam dotykac i po 40 sec mialam 2 orgazmy :p :p dziwne myslalam ze nie potrafie sama dojsc zwykle zdarzalo sie to sporadycznie podczas pettingu z chlopakiem, jakie sa wasze doswiadczenia z pierwszym razem?? :p

Gość Pak USIA
zapomnialam doddac ze stara krowa jestem bo juz mam 26 lat :p

Gość gość
Pierwszy raz masturbowalam sie w wieku 16 lat mialam taki orgazm ze nida sie tego opisac słowami ;) ( mam 21 lat )

Gość Pak USIA
swiadomie?? tak sama z siebie bylas podniecona czy bez podniecenia tak po prostu zaczelas?? zastanawiam sie czy to wina pary zza sciany i czy moge to osiagnac bez takich bodzcow??!!

Gość gość
Podniecilam sie bo mialam pokuj z bratem i on myslal ze spie to zaczą walic konia :) a ze mial tak uszko ułozone ze widzialam jego penisa :) tak sie podniecilam ze sam zaczelam sie zabawiac paluszkami :) mozesz chyba bez tego tylko zamkni oczy i mysl ze uprawiasz sex z jakims mega ciachem

Gość Pak USIA
mam mega ciacho tylko on jest sporo km ode mnie ale za kilka dni przyjezdza :p

Gość gość
Uuu :) to pewnie bedzie mega jazda :) mam do cb pytanie :) prubowalas kiedys seksu z dziewczyna ?

Gość Pak USIA
nie jeszcze nie :p mam stalego partnera i watpie zeby mu sie to podobalo bo juz kiedys pytalam co o tym mysli :p :p fajnie bylo ale sie boje ze bez bodzcow nie bede mogla tego osiagnac