Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

akren

Problem z chłopakiem

Polecane posty

Witam. Zacznę od tego, że ja mam 23 on 24 lata. Jestem z nim od 2 lat. Nigdy nie było super w sprawach łóżkowych. On na samym początku oznajmił mi że nie ma dużych potrzeb (to znaczy po jakichś 6 miesiącach, na początku udawał ogiera z marnym skutkiem). Od jakiś 5 miesięcy w łóżku jest katastrofa. On w ogóle nie chce, nie inicjuje nic. Raz mieliśmy przerwe 2,5 miesiaca. Wiem, że na 100% mnie nie zdradza, zastanawiam się nad masturbacją w łazience ale też nie mam żadnych dowodów...Nic... On się o mnie nie stara jak o kobietę, tzn zero prezentów, zero kwiatów, zero masaży... Żadnej inicjatywy. Sex jak jest to czuję, że on to wymusza, wiecie... żeby skonczyć i się odwrócić...W sumie jak skonczy to zaraz się odwraca... Ja nie dochodzę. W kwestii życiowej dobrze mi się z nim mieszka. Jest bardzo pomocny i nie zwala na mnie wszystkich obowiązków. A nawet robi dużo więcej ode mnie np. często robi obiad, potrafi rozwiesić pranie itp. Wczoraj oznajmił mi, że jest od jakiegoś czasu zupełnie obojętny na seks. Dodał, że "może" nie ma już między nami chemi. Ja do 3 w nocy czytałam jakieś durne poradniki itp. Dzisiaj oznajmiłam mu, ze chciałabym, żeby zastanowił sie jak rozpalić chemię w naszym związku. On oznajmił mi (wgapiając się w grę) że nie wie. To ja do niego, że jak się wstydzi to może napisać mi na kartce swoje pomysły. On zaczął sie na mnie drzeć, że w życiu nie powiedział o chemi, że jej brak...(a to było wczoraj:( ) Generalnie widzę, że nie zależy mu by zmienić nasze życie... Jest mi przykro... Czuję się bardziej jak przyjaciółka niż kobieta. Nie chcę tak żyć... Wczoraj pomyślałam o seksuologu, ale to jest typ faceta, którego musiałabym zaprowadzić (oczywiście dla siebie wizytę także przewiduję)... Przez to wszystko ja też straciłam ochotę na sex. W nocy on odwaca się ode mnie... ja od niego i tak zsypiamy... Poradzicie cos? co o tym myślicie... Proszę o poważne odpowiedzi bo na prawde już nie mam siły

Gość gość
niech idzie do seksuologa. Lekarz jak każdy inny, my ci tu nie powiemy dlaczego twój facet nie chce seksu

Gość gość
może to ukryty homoniewiadomo