Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co kupujecie faceta na walentynki

Polecane posty

Gość gość

co kupujecie

Gość gość
kup sobie słownik ortograficzny

Gość gość
ja chyba kupie faceta na walentynki:-) Bede miała swojego parobka:-)

Gość gość
hahahah, gośc wyzej, znasz jakis sklepik z parobkami? chetnie tez zakupie na walentynki :D

Gość rybkaania
Chciałam mężowi wybrać na Walentynki coś wyjątkowego, a to dlatego że poznaliśmy się właśnie w okolicach Walentynek równo 10 lat temu. Myślałam, żeby wybrać coś stąd http://www.katalogmarzen.pl/pl/s/prezent-na-Boze-Narodzenie Myślę, że dla faceta to byłaby miła niespodzianka, szczególnie gdyby to było coś dla dwojga, na przykład jakieś strzelanie albo skok na bungee. Trochę się spóźniłam z tym prezentem, ale myślę, że to nie jest najważniejsze. Na jutro przygotuję romantyczną kolację, a prezent dostanie za kilka dni. Nie mogę się doczekać jego reakcji.

Gość gość
A ja się nawet ze swoim nie widze w walentynki:(:(:(:(:(

Gość gość
ja myslałam że nie będę musiała nic kupować bo to komercyjne święto jak zawsze mówiłam - a wczoraj się dowiedziałam że mój już coś kupił dla mnie! nosz krwa!

Gość gość
My nie obchodzimy walentynek. Świętowaliśmy je jak isę poznalismy czyli dawno temu ;) Jutro idę z koleżankami do kina (wszystkie mamy mężów/partnerów, którzy zostaną w domu z dziećmi bądź psami). wrócimy do domów około 22-giej i napijemy się z facetami wina - może ;)

Gość gość
ja mojemu zrobię romantyczną kolację a potem striptiz i loda z polykiem - powagą

Gość gość
nie kupuję mu nic, bo nie zasłużył :)

Gość Gośćka
Nic sobie nie kupujemy. Po prostu zamierzamy pobyć razem. Na szczęście jest piątek, więc weekend się rozpoczyna. Zjemy sobie kolacyjkę we dwoje przy świecach, potańczymy trochę, obejrzymy film i będzie miło.