Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

xxx

Polecane posty

Gość gość

Kobietki pomóżcie boje sie że jestem w ciąży...miałam okres troche mało obfity chociaż ja mam zawsze dość skąpe,robilam w pózniejszym czasie dwa testy wyszły negatywnie..nie wiem co myśleć mam ,( po 3 tyg chyba wyszłoby w teście że jestem ? a dwa pokazały negatywny wynik ....

Gość gość
Nie jestes w ciazy skoro testy wyszly negatywne i to po takim czasie.

Gość gość
GRATULACJE JESTEŚĆ W CIĄŻY :)

Gość gość
Dodam że to były tylko pieszczoty i uważamy zawsze,czy to możliwe żeby doszło do zapłodnienia ? raczej wątpie,ale czuje sie tak sobie i już wariuje ;(

Gość gość
ile masz lat dziewczyno?chłopak się spu.....?

Gość gość
Tez mi się wydaje że to niemozliwe jest....a okres z reguły ma krótki wiec chyba psycha mi już siada ;( generalnie mam dość...przecież co tydzień nie będe robiła testu ,robiłam je w tygodniowym odstepie czasu ,więc 1 mógł nie pokazać nic ale kolejny raczej juz tak...

Gość gość
Nie to byly tylko pieszczoty ,porostu moja obawa jest stąd żę mogło się przedostać poprzez nie...choć to mało mozliwe jest,przecież w ciąże nie zachodzi się tak poprostu prawda ?

Gość gość
MaSaKrA!!!!!!!ile masz lat?Chyba jeszcze jestes za młoda na pieszczoty i ogólnie na całą resztę?!

Gość gość
Dziewczyny napiszcie coś pozytywnego ,dodajcie mi otuchy troche...nie mam z kim pogadać o tym dlatego szukam wsparcia u Was...myslałam ze drugi test mnie uspokoi ale te myśli wracają...ale do cholerki po to są testy zeby pokazały jak najwczesniej prawda ? W obu próbach 1 kreseczka .......więc może nie powinnam sie zamartwiać ? i wmawiać sobie ciąży...

Gość gość
Nie szukam tu słów krytyki tylko wsparcia....widać nie byłaś w podobnej sytuacji.....

Gość gość
skoro do niczego nie doszło to jak masz być w ciąż?prosze cie?!!

Gość gość
w ciąży raczej nie jesteś. jak miałaś miesiączkę i test wyszedł negatywny to nie ma bata. ale masz nauczkę teraz. najadłaś sie strachu to moze na przyszlosc bedziesz madrzejsza.

Gość gość
Nie szukam tu słów krytyki...tylko wsparcia

Gość gość
ale powiedz mi jak mam Cię wspierać skoro jesteś niedoświadczoną nastolatką?!Nie wiesz jak i skąd biora sie dzieci?może porozmawiaj z mama albo z koleżanka?

Gość gość
Więc mówicie że skoro dwa testy wyszły negatywne to mam sie nie martwić ? nie doszło do niczego poza pieszczotami,nieraz naczytałam się że facet przeniósł coś na rękach.Ale nie do stosunku typowego nie doszło do żadnego wytrysku na mnie itd nic z tych rzeczy...możliwe że w tym płynie przed wytryskiem znajdowały się jakieś plemniki ? wiem macie mnie za idiotke ;( ale ja nie moge być w ciąży.....poprostu nie moge .(

Gość gość
Dzieki za słowa wsparcia dziewczyny;) tak na logike myśle że nie moge być w żadnej ciąży,ale wiecie w takich chwilach człowiek wariuje.