Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca za 1300 zł na rekę w biurze. brać czy nie pytanie

Polecane posty

Gość Było miło
Pewnie ze bierz! Na początek otrzymasz 1300 zł.ale potem otrzymasz podwyżkę.Ja po studiach rozpoczęłam pracę za 750 zł i jakie miałam wyjście? Z czasem stopniowo dawali mi przegrupowania.Teraz zarabiam ponad 5 tysięcy.Od razu nic nie ma musisz wykazać sie stażem i praktyką:D

Gość gość
Taki jest ten poy****y kapitalizm! Ale Polska Partia Pracy chce to zmienić! GŁOSUJ NA POLSKĄ PARTIĘ PRACY: http://www.partiapracy.pl/

Gość gość
bardzo malo,samodzilenia za taka kase ciezko sie utrzymac to wegetacja...ale lepsz to niz nic...moze lepsza zagranica_

Gość gość
właśnie przez takich różowych debili ciężko o dobrą pracę

Ja zaczynałam za 1600 na rekę (praca biurowa) i jeszcze się cieszyłam, bo pracy szukałam prawie 2 lata. Po jakimś czasie dostałam podwyzkę, niewiele, ale lepsze to niz nic. Radzę spróbować, może Ci się praca spodoba... a jak nie, zawsze możesz odejść.

Gość gość
jakim cudem ja dostałas? Znajomosci? Zazdroszcze ci, ja nic nie dałam rady znalezc po studiach

Gość gość
a ile wydasz na dojazd ? ja zarabiam tyle i wydaje ok 400 zł na dojazd wiec średnio mi sie oplaca... ale dostaje duzo napiwkow wiec sie wyrównuje.

Gość gość
Zarobiamy mało , wydajemy mało wiec i wiele małych firm mało zarabia :( wiec i mało płaci a jak mało płaci to zarabiamy mało... I takie błędne koło ... A jak juz ktoś ma pieniadze to wydaje je poza Polska :( lub w Polsce ale na produkty produkowane wszędzie indziej w Europie ale nie w Polsce... I do kogo macie pretensje?

Gość gość
udzie tak nisko sie cenicie? naprawde? inna sprawa,ze jezeli to wypalata za sortowanie i kserowanie dokumentow, to ok. bo praca biurowa pracy biurowej nie jest rowna x x cenic sie mozna tyle, na ile sie jest wartym. Wiadomo, ze jak si ema swietnych fach w reku to smieszna kasa. Ale po wiekszosci studiów si elatami szuka pracy, i jest po 200-500 chetnych na kazde miejsce

Gość gość
cóż, zależy- ja np bym za tyle nie poszła z różnych względów, ale uważam,że jak mąż zarabia 4tys to zawsze te 1300 się przyda, dzieci nie ma to po co siedzieć w domu - wiadomo,że za takie grosze to nie praca na stałe ale wyrabianie sobie doświadczenia - a doświadczenie jest bezcenne. gdyby mi w moim zawodzie zaproponowali staż za 1500zł na rękę to dla doświadczenia bym poszła nie mając nic innego, ale jeśli autorko jest to praca nudna, która nie ma nic wspólnego z Twoim wykształceniem i nie pomoże Ci w rozwoju to szukaj czegoś bardziej w zawodzie :)

Gość gość
ktoś tam pytał czy to praca po znajomości- nie, nie po znajomości, znalazłam ją sama z ogłoszenia. przeszłam normalną rekrutacje i mnie przyjęli.

Gość gość
ktoś się jeszcze wypowie?