Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 stka

ZATRZYMAĆ MŁODOŚĆ

Polecane posty

Gość 30 stka

To temat dla pań zainteresowanych tematem (dla panów również) Od dłuższego czasu zastanawiam się jak najdłużej zatrzymać dobry wygląd\młody\ i samopoczucie) Za oczywiste uważam rozsądną dietę,ruch 3-4 razy w tygodniu,dużo wody, wysypianie się, dobre kosmetyki Ale mam chęć robić dla siebie coś więcej żeby cieszyć się dobrym wyglądem i zdrowiem jak najdłużej Może podzielicie się dziewczyny i Panie swoimi sprzwdzonymi sposobami\/

Gość gość
nie ma czegos takiego jak dobre kosmetyki. Sa tylko drogie i tanie kosmetyki. A dzialaja tak samo, bo inaczej nie moga. Skora ma okreslony cel do spelnienia i co za tym idzie budowe wiec krem za 500 zl i baza za zlotowke beda dzialac tak samo

Gość Kuniak
Dobry temat! Ostatnio widziałam jakiś program o tym że w USA jest to już osobna gałąz medycyny nie tylko estetycznej Lekarze przepisują swoim pacjentom różne mikstury i soki -prawia w każdym jaki pokazywali był sok z granatu, dobierali odpowiednie cwiczenia i zabiegi

Gość gość
Mam obecnie 34 lata. Do zeszlego roku wygladalam jak nastolatka. Nadal nie mam zadnych zmarszczek, gladka cere, ale niestety cos sie w twarzy zmienilo. Nie potrafie tego okreslic, rysy mi sie wyostrzyly i dostalam taka powazniejsza twarz :(

Gość gość
Boje sie co bedzie pozniej. Bo wiadomo, ze po 35 roku zycia to juz z gorki :o

Gość 30 stka
Teoretycznie wiem,pisząc dobre niekoniecznie miałam na myśli drogie (choć zdaza mi sie złapać na jakąś reklamę) raczej te sprawdzone, o w miarę naturalnym składzie bo nie da się ukryć że jedne działają na nas bardziej inne mniej. Ja np. zauważam ogromną różnicę po użyciu kremów/serum z vit .c

Gość gość
nie mozna pić alkoholu przede wszystkim bo to juz inaczej wygląda, jak 20 letnia się opije to szybko się regeneruje a jak chcemy po 30 tce dobrze wygladać to niestety nie tylko drogie kosmetyki ale nie pic alkoholu, zero ! palenia papierosów , nie opalać sie bo to niszczy skórę , jak nas przyrumieni to ok zdarza sie ale wystawianie sie na słońce nie

Gość 30 stka
Zgadzam się z poprzednim wpisem słońce to wróg,a jeszcze większy wróg to solarium! Widze diametralną różnicę w wyglądzie skóry koleżanek które się opalają i tych bledziochów,na korzyść tych ostatnich. Ale nie opalanie się to jedno a drugie to czy na prawdę codziennie kożystacie z wysokich filtrów nawet zimą?

Gość Kuniak
gość z 14:24 Ja mam to samo! Mam 31 lat,ludzie dają mi 25 ,ale ja widzę ogrooomną różnicę gdy patrze na swoją twarz teraz a np na swoje zdjęcia sprzed 5-6 lat!\ I to nie chodzi tylko o skórę ale głównie o rysy twarzy,stają się ostrzejsze,przez co buzia wygląda starzej i mniej miło

Gość gość
Mysle ze kuracja suplementami od czasu do czasu,ja chwalę sobie Olifemin (oleje z wiesiołka,olej rybi,vit e) ,biore 1 opakowanie zawsze na wiosne i skóra jest lepiej nawilżona

Gość gość
A mnie babcia uczyła ze sen to podstawa,trzeba też mieć dobra poszewkę na poduszkę-najlepiej jedwabną-nie niszczy włosów i jest delikatniejsza dla twarzy, to ważne bo przecież przesypiamy prawie poł zycia P.S babcia wyglada świetnie,faktycznie nigdy sie nie opalała i krzyczala na nas jak wychodziłyśmy z mamą na słońce,

Gość gość
tak, odpowiedzią są suplementy, w zasadzie od ponad 20 lat biorę coś na skórę, włosy.....no i cały czas piję zieloną herbatę, mam 39 lat i w sumie na wygląd nie narzekam, mimo że nigdy nei przestrzegałam używania kremów, maseczek, nie maluję się moim grzechem jest picie zbyt dużej ilości kawy i nieużywanie kremów z filtrami, mam przebarwienia ale zmarszczki mam minimalne, trochę pod oczami gdy się uśmiecham i wokół ust

Gość gość
pamiętam moja babcię jak miała 60 lat miała długi warkocz za pas, ciemny i gruby który okręcała sobie na głowie, nie wiem skąd tamte kobiety miały takie włosy a dzisiejsze nie

Gość gość
up up laski wpisujcie swoje sposoby

Gość CoolkaMK
Ja postawiłam na zdrową dietę,******* kosmetyki. Z kosmetyków upodobałam sobie serię Dax Cosmetics i mój ukochany krem Yoskine 30+. Ja akurat wybrałam do cery suchej na noc, ale są też do cery normalnej i także na dzień i na noc. Sprawdziłam więc wiem, że działa cuda. A co do diety wyeliminowałam sol z diety niemalże całkowicie, bo kiedyś poleciła mi to kosmetyczka.

Gość gość
Mysle ze duzy wplyw na utrzymanie ciala w dobrym stanie ma prawidlowa dieta. Moja to wykluczenie miesa z menu, slodyczy.. Poza tym duzo surowych warzyw i owocow,******** swiezym powietrzu, wysypianie sie w chlodnym pomieszczeniu- zawsze otwarte okno, rezygnacja z kawy, alkoholu, papierosow. Uwazam ze im mniej kosmetykow, tym lepiej- skora odzywia sie od wewnatrz- jests tym co jesz;-), uwazam ze wszelkie podklady pudry balsamy przynosza skorze wiecej szkody niz pozytku.

Gość gość
Nie da sie zatrzymac mlodosci- mozna sie tylko ladniej starzec

Gość gość
da się zatrzymać młodość, tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać sposobów ja znalazłam super sposoby w La Pelle Jelenia Góra kapitalne podejście do klienta i skuteczne zabiegi

Gość Królowa Polski
Kiedyś oglądałam dokument o braciach bliźniakach, z których jeden pił, palił i jadł byle co, a drugi dbał o siebie - po latach ten pierwszy miał obwisłą, brzydką skórę i wyglądał bardziej jak menel, ten drugi wyglądał młodziej, on dbał o siebie z przyczyn zdrowotnych, ale to nic nie dało, bo obaj przeszli tą samą chorobę (zatkanie żyły).