Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

damian2225432

Pomoc,życzenia

Polecane posty

Witam,czy pomoże mi ktoś napisać jakieś życzenia lub wierszyk z okazji rocznicy mojej przyjaźni z koleżanką?Próbowałem samemu ale jakoś się to nie trzyma niczego.Mija właśnie rok

Gość wertrewert
kocham cie jedyna moja miła przyjażn jaka była taka była wcale jej nie było ,wszystko sie zmyło ze zła nie wykrzesisz dobra choć tyś piękna i pogodna jam edek niczym zTanga Mrożka takie ze mnie ziele kawał koziorożca

Gość gość
Minął rok, to jest niewiele, ale ważny był ten rok, bo uczymy się jak razem iść czasami, tak krok w krok. Nie wiem, co nam z tego wyjdzie i czy dalej będzie tak, Lecz wiem jedno: takich jak my kieruje ku sobie świat :) takie niezbyt zobowiązujace, bo to podobno tylko przyjaciółka, to z miłoscią bym nie wyskakiwała.

Gość gość
Na twój widok zapiera mi dech w piersiach i dęba stają mi włosy spod pach, Gdy widzę twój uśmiech perlisty mam ochotę zbierać dla ciebie glisty, Twój tyłek wiruje po parkiecie jak nie lada zimowe zamiecie, Twój biust kołysze się lekko gdy w spodniach mam już lepko, A w tym wszytkim jest to najpiękniejsze że stoi mi i się peszę.